Støt AIDS-Fondet

AIDS-Fondet er afhængig af støtte fra private og virksomheder. De private bidrag går blandt andet til forskning, information og patientstøtte - og går til nødvendige indsatser, der ikke kan opnå offentlig støtte.

AIDS-Fondet er en privat indsamlingsorganisation, og mange af vores aktiviteter er afhængige af, at vi modtager støtte fra virksomheder og privatpersoner.

Den private støtte er det fundament, der gør, at AIDS-Fondet kan uddele legater til forskning, oplysning og til patienter, der har det svært økonomisk og helbredsmæssigt.

De private bidrag giver frihed til at igangsætte nødvendige projekter, der ikke kan opnå offentlig støtte, og de viser en folkelig opbakning, der bliver lyttet til hos politikere og beslutningstagere.

Her får du et overblik over de måder, du kan støtte AIDS-Fondets arbejde.

Støt med et fast månedligt beløb

Når du giver et fast månedligt bidrag, er du med til at sikre AIDS-Fondet en kontinuerlig støtte, der gør, at vi kan planlægge mere langsigtet. Du kan vælge, om din aftale skal være med betalingsservice, eller om du vil støtte med Mobilepay.

Giv et enkelt bidrag

Alle bidrag er vigtige i kampen mod hiv og aids – og den frygt og de fordomme, som klæber sig til sygdommen. Hvis du har lyst, kan du samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan følge med i vores arbejde. Du vælger selv, om du vil støtte med kort eller Mobilepay.

Støt som virksomhed

Når din virksomhed støtter AIDS-Fondets arbejde, giver I et vigtigt bidrag til at nå målsætningen om en verden uden nye tilfælde af hiv. Her kan I læse mere om, hvordan I kan støtte.

Giv en gave i dit testamente

AIDS-Fondet blev grundlagt af en arv. Det var tilbage i 1985, og siden da har arveindtægter været vigtige for AIDS-Fondets arbejde. Når AIDS-Fondet modtager arvemidler er det på en trist baggrund. Men det er samtidig en mulighed for at starte og videreføre vigtige projekter, der kan føre os mod en verden uden hiv og aids. Arv er for os derfor både en afslutning og en start.