Giv et enkelt bidrag

Her på siden kan du støtte AIDS-Fondets arbejde med et engangsbeløb. Du kan betale med kort eller MobilePay.

Støt - det gør en forskel

I dag kan kampen mod hiv og aids synes som en glemt kamp. Og selvom man i dagens Danmark har gode forudsætninger for leve et ganske normalt liv med hiv, så er stigmaet og skammen ved hiv stadig lige så vedholdende som i 1985, hvor AIDS-Fondet så dagens lys. Vi skal gøre en ekstra indsats her, hvis vi skal skammen til livs.

Derfor er vores motto: ”Ingen skam i livet.” For ingen skal leve med skam. En hiv-diagnose skal man ikke skamme sig over – og hos AIDS-Fondet tager vi imod dig med åbne arme præcis som du er, uanset hiv-status, køn og kønsidentitet, seksualitet eller etnicitet. Hiv rammer alle.

Både nationalt og internationalt

Ser man til det store udland, særligt Afrika, så er hiv og aids ikke en glemt kamp. Årligt dør næsten en million mennesker af aids-relaterede sygdomme. Særligt unge kvinder er hårdt ramte. Og mere end 7000 mennesker smittes ugentligt med hiv. I lande, hvor adgang til medicin er svær, er det på lang sigt en dødsdom at få hiv.

FN’s Verdensmål siger bl.a. at der globalt skal være 0 nye tilfælde af aids i 2030. Hos AIDS-Fondet går vi skridtet videre, og siger, at der i 2030 skal være 0 nye tilfælde af hiv i Danmark. Der skal der spilles på flere tangenter, hvis vi skal nå vores mål, og vi er klar over at processen er lang og ambitiøs, men vi tror på sagen, vi brænder for sagen og vi er klar til kampen. For hvis ikke os, hvem så?

Vil du være med i kampen? Du kan give et bidrag i formularen herunder, eller overveje om du vil støtte fast.