H.K.H. Prinsesse Marie er protektor

H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for AIDS-Fondet og er dermed med til at sætte fokus på de områder, som AIDS-Fondet arbejder med.

H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for AIDS-Fondet, og gennem hendes deltagelse i arrangementer samt hendes støtte og engagement er hun med til at sætte fokus på de områder, AIDS-Fondet arbejder med.

Prinsesse Marie vil nedbryde fordomme

I Danmark rammer fordomme stadig hårdt, og mange hiv-smittede tør ikke fortælle sine nærmeste om sygdommen.

“Jeg håber som protektor at kunne være med til at nedbryde de fordomme, der gør, at mange hivsmittede lever i ensomhed og frygt for andres reaktioner. Samtidig ønsker jeg at støtte AIDS-Fondets fokus på forskning i medicin, der kan hjælpe fremtidige generationer til at vokse op uden hiv og aids,” siger Prinsesse Marie.

“Som protektor er Prinsesse Marie med til at sætte fokus på de områder, AIDS-Fondet arbejder med. Vi er meget taknemmelige over, at Prinsessen har valgt at støtte op om vores arbejde med at bekæmpe en sygdom, der stadig er omgærdet af tabuer, og som koster op mod 700.000 mennesker livet hvert år,” siger Lars Christian Østergreen, direktør i AIDS-Fondet.

H.K.H. Prinsesse Marie har været protektor for AIDS-Fondet siden 1. december 2011.