Susse Wold er præsident

Skuespiller Susse Wold er præsident for AIDS-Fondet og spiller en stor rolle i den succes, bekæmpelsen af hiv og aids har haft i Danmark.

Susse Wold er præsident for AIDS-Fondet og har igennem sit mange-årige engagement spillet en stor rolle i den succes, bekæmpelsen af hiv og aids har haft i Danmark.

Det er blandt andet på grund af Susse Wolds modige engagement og indsats – i en tid hvor andre vendte hiv-smittede ryggen – at AIDS-Fondet har kunnet tale fordomme og fordømmelse midt imod. Susse Wold er om nogen fortaleren for at møde hiv-smittede med samme omsorg, sympati og næstekærlighed som mennesker, der lider af andre alvorlige sygdomme.

Susse Wold kæmper for en verden uden hiv

“Jeg ønsker mig en fremtid uden hiv og aids. Jeg ved, at forskere over hele verden ønsker det samme. Jeg ved, at mange frivillige over hele verden, ligesom jeg, arbejder for at samle penge ind til forskning, oplysning og patientstøtte. Jeg ved også, at den bedste måde at forudsige fremtiden på er at gøre noget ved den,” siger Susse Wold, præsident for AIDS-Fondet.

Susse Wold har været præsident for AIDS-Fondet siden 1986.