Støt som virksomhed

Når din virksomhed støtter AIDS-Fondets arbejde, giver I et vigtigt bidrag til at nå målsætningen om en verden uden nye tilfælde af hiv.

Her kan din virksomhed støtte AIDS-Fondet

Ønsker din virksomhed at støtte AIDS-Fondet og være med til at udrydde hiv og aids?

I første omgang er ambitionen at have nul nye tilfælde af hiv i Danmark inden 2030, mens den i en global skala er at udrydde aids på verdensplan inden 2030. Det er ambitiøst, men ikke utopisk – men vi har brug for hjælp og samarbejdspartnere til at nå i mål.

AIDS-Fondet har god erfaring med samarbejder og partnerskaber, der styrker og udvikler virksomheders CSR-profiler, forretning og værdier.

Der er mange muligheder for samarbejde, og det vigtigste er blot at begge parter får noget ud af samarbejdet. Derfor udvikler vi alle partnerskaber i tæt dialog, så fælles ønsker om indhold, omfang og varighed efterleves.

Typiske eksempler på samarbejder er salg af produkter og kampagnepartnerskaber – men vi er åbne og lydhøre, hvis du tænker, at en anden form for samarbejde med din virksomhed kunne være interessant.

Hvis din virksomhed ønsker at donere et beløb til AIDS-Fondet, så kan du også gøre dette ved at benytte formularen herunder. Husk, at du kan trække fra i SKAT, når du donerer til velgørende organisationer.

Støt som virksomhed

Fradragsregler for virksomheder

Virksomheder kan fratrække op til 15.000 kr. i alt, når der gives bidrag til AIDS-Fondet og andre velgørende organisationer uanset formål. (Ligningslovens § 8 A)

Sponsorater kan være fuldt fradragsberettigede, da det kan trækkes fra som markedsføringsudgift. Sponsoratet skal have en markedsføringsværdi – altså være synlig over for tredje part. Det er op til den enkelte virksomhed i samråd med egen revisor at vurdere om beløbet kan fratrækkes som en driftsomkostning, f.eks. reklameudgift. (Skatteloven § 6).