Bliv erhvervspartner og skab værdi for din virksomhed

Bliv erhvervspartner - det skaber reel værdi for begge parter. Sådan kan din virksomhed støtte AIDS-Fondet og indgå i et udbytterigt partnerskab ✓

Sådan kan din virksomhed støtte AIDS-Fondet

Et erhvervspartnerskab med AIDS-Fondet tager udgangspunkt i en fælles interesse om at gøre en forskel i kampen mod hiv og aids i Danmark og i Afrika.

Om I er en lille, mellemstor eller stor virksomhed, er ikke afgørende – for sammen skaber vi rammerne for et udbytterigt samarbejde for begge parter.

I kan vælge at støtte med et fast årligt beløb eller indgå et større strategisk partnerskab over en længere periode, som er koblet op på en fælles kampagne eller et fælles udviklingsprojekt.

Vores udgangspunkt for alle typer af partnerskaber er, at det skal skabe reel værdi for begge parter. Sammen skal vi definere det purposedrevne incitament, der gør samarbejdet oplagt for begge parter.

Det handler både om branding og kroner, hvor purpose og profit går hånd i hånd på en autentisk måde, så vi sammen skaber det niveau af Impact, der i sidste ende er den afgørende forskel i kampen mod hiv og aids.

Hvis din virksomhed ønsker at indgå et samarbejde med AIDS-Fondet kan I kontakte: Mette Willenbrock Hattens på: hattens@aidsfondet eller telefon: 8833 5632.

Hvis din virksomhed ønsker at donere et beløb til AIDS-Fondet, så kan du også gøre dette ved at benytte formularen herunder. Husk, at du kan trække fra i SKAT, når du donerer til velgørende organisationer.

Støt som virksomhed

Fradragsregler for virksomheder

Virksomheder kan fratrække op til 17.200 kr. (2022) i alt, når der gives bidrag til AIDS-Fondet og andre velgørende organisationer uanset formål. (Ligningslovens § 8 A). Husk at skrive CVR-nummer, når du giver en donation, så sørger vi for, at donationen automatisk bliver meldt til SKAT.

Regler for erhvervspartnerskab, sponsorater og andre donationer fra virksomheder
Får din virksomhed en reklameydelse i forbindelse med et samarbejde, kan I som hovedregel få fradrag for beløbet som driftsudgift. Alle erhvervspartnerskaber og sponsorater med en reklameydelse bliver pålagt moms på fakturaen.

Det er op til jeres virksomhed at bedømme, om I har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (f.eks. reklameudgift) jf. statsskattelovens §6.

Konsultér evt. jeres revisor eller jurist for at få afklaret spørgsmålet.