Få hjælp ud af chemsex

Sammenkogt - mad med mere er et tilbud til dig, hvor vi støtter hinanden til en hverdag uden sex på stoffer.

Nyt netværk - nye venskaber

Vi mødes hver 14. dag i vores lokaler centralt i København. Vi laver mad sammen og taler om løst og fast. Vi tager udgangspunkt i et nyt tema hver gang med det overordnede formål at støtte hinanden i en hverdag uden chems.

Det handler om at opbygge nye netværk uden for chemsex-miljøet. Det handler om nye venskaber. Og så handler det om mad.

Med udgangspunkt i dine behov

Behovene for samtale og socialt samvær er forskellige – ligesom grundene til, at chemsex tager overhånd er forskellige. Derfor synes jeg, vi skal tage en snak, hvis du er interesseret. Så kan vi tage udgangspunkt i dine behov.

Det er min erfaring, at chemsex både kan være udfordringen i sig selv – men det kan også for mange have været en behandling af et andet, underliggende problem. Det er vigtigt, at vi får talt lidt sammen om det, inden du kan blive en del af gruppen. 

Få gratis chemsex-kit

Hvis du dyrker sex på stoffer, kan du få udleveret et forebyggelses-kit hos Checkpoint. Kittet som indeholder vejledninger til, hvordan du kan være mere sikker, og som hjælper dig med at holde orden i dit eget udstyr og evt. det du deler med andre.

For at få udleveret kittet, kan du ringe til Checkpoint på 33 91 11 19 i hverdage mellem kl. 10-14, og aftale en tid, hvor du kan komme forbi og hente dit kit. 

Kontakt os 

Hvis du er interesseret i at høre mere om "Sammenkogt - Mad med mere" skal du blot udfylde formularen her, så kontakter vores rådgiver Tonny dig.