Kend din hiv-status

Når du kender din hiv-status, kan du bedre passe på dig selv og andre. Her på siden kan du læse om, vores tilbud om test og rådgivning.

Få en hiv-test i Checkpoint

  • Det er hurtigt, og du får svaret indenfor fem minutter
  • Det er gratis
  • Det er anonymt, og vi giver ikke dine oplysninger videre uden din tilladelse

Hvis du er mand og har sex med mænd, anbefaler vi, at du bliver testet regelmæssigt. Hyppigheden afhænger af, hvordan du har sex.

Hvor ofte bør jeg blive testet?

Overordnet anbefaler vi, at mænd, der har sex med mænd, bliver testet mindst en gang om året. Hvis du har sex med forskellige mænd og ikke altid bruger kondom, bør du blive testet hver tredje måned. Hvis du kun har én sexpartner, og I altid bruger kondom, anbefaler vi, at du bliver testet en gang om året.

Hvis din partner har hiv

Hvis du kun har én sexpartner, som har hiv og er i behandling, eller vedkommende er på PrEP, kan du ikke blive smittet med hiv.

Faktisk er det mere sikkert at have sex med personer, der har hiv, er i behandling og har umålelig virusmængde, end det er at have sex med personer, som ikke kender deres hiv-status. Det er dog en god ide at blive testet regelmæssigt for andre sygdomme, der smitter seksuelt.

Rådgivning i Checkpoint

I Checkpoint er vi en gruppe meget erfarne rådgivere, som kan vejlede dig i, hvordan du kan beskytte dig mod hiv og andre sygdomme, der kan overføres ved sex. Vi kan også hjælpe dig med at vurdere risikoen, hvis du er usikker på, om du har været i risiko for at få hiv.

Kontakt os på Checkpoint, hvis du er i tvivl om, hvor ofte du bør testes. Ring på telefon 33 91 11 19 på hverdage mellem kl. 10 og kl. 14.