Vær med i gruppen for unge med hiv

Ungegruppen er et frirum, hvor unge med hiv kan møde andre 15 til 35-årige, der også lever med hiv. Her hjælper vi hinanden, får faglige oplæg og spiser god mad.

Det kan være overvældende at få hiv, og man kan føle sig helt alene, hvis man ikke kender andre i samme situation. Derfor har AIDS-Fondet startet ungegrupper i både Aarhus og København for 15 til 35-årige, der lever med hiv.  

I ungegrupperne deler vi vores oplevelser med dating, familieliv, medicin og arbejde, mens vi spiser god mad og hører det nyeste om hiv i Danmark lige nu.  

Hvad er ungegruppen?

Ungegruppen er et gratis tilbud til unge med hiv i aldersgruppen 15-35 år. Formålet er at skabe et frirum, hvor unge kan møde andre unge, der også lever med hiv. Når vi mødes i en gruppe, kan vi hjælpe hinanden med at se flere perspektiver og muligheder i livet med hiv og blive bedre til at takle de udfordringer, vi møder.

Mød eksperter i et godt og sundt liv med hiv

Grupperne får også løbende besøg af relevante oplægsholdere, der spænder fra sygeplejersker, læger, mindfulness coaches til terapeuter med særlig viden om hiv og de udfordringer, man kan stå i. Vi fokuserer på at række ud i fremtiden, så vi kan få konkrete redskaber til at leve et godt og sundt liv med hiv. 

Et fortroligt og anonymt rum

Ungegruppen er et fortroligt rum, og i gruppen værner vi om hinandens anonymitet. For nogle er gruppen det eneste sted, hvor de er åbne om deres diagnose. Derfor er et af kriterierne for at deltage i Ungegruppen, at det, der bliver delt i gruppen, også bliver i gruppen.  

Hvem, hvor, hvordan?

Ungegruppen findes både i Aarhus og i København. Hver gruppe har plads til 16 deltagere. I Aarhus mødes Ungegruppen hver anden måned, og i København mødes Ungegruppen hver måned. Grupperne er for alle unge, uanset seksualitet og køn, og det er gratis, anonymt og uforpligtende at deltage. Gruppen i Aarhus optager medlemmer fra Fyn og hele Jylland.

Nysgerrig? Kontakt os!

Hvis du eller en pårørende er interesseret i at høre mere om gruppen, så kontakt Checkpoints Hotline på tlf. (+45) 33 91 11 19 hverdage mellem kl. 10 og 14 eller skriv på raadgivning@aidsfondet.dk