Velkommen til Checkpoint

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at blive testet eller få rådgivning om hiv og andre sexsygdomme.

Checkpoint - test og rådgivning for dig

Checkpoint er et tilbud til LGBT+ personer og unge mellem 15 og 29 år. I Checkpoint vil vi gerne gøre det nemt for dig at blive testet eller få rådgivning om hiv og andre sygdomme, som kan smitte, når man har sex. Når du kommer i Checkpoint, møder du engagerede rådgivere, som gerne vil give dig en god oplevelse, og som ikke er bange for at tale om sex og seksualitet. Vi er professionelle – og samtidig har vi hjertet med. Hvis du har været hos os før, kan du gå direkte videre og booke en tid til test – ellers læs mere om vores tilbud.

Bevar Checkpoint

Vi kæmper for seksuel sundhed for alle.

Desværre står AIDS-Fondets Checkpoint-klinikker overfor massive nedskæringer og lukning, medmindre vi kommer på Finansloven.

Det vil være katastrofalt, hvis ikke vi kan fortsætte vores tilbud om test for sexsygdomme og rådgivning om overgreb og seksuel sundhed for unge og LGBT+ personer.

Derfor har vi skrevet et manifest for seksuel sundhed og startet en underskriftsindsamling – for vi har brug for din hjælp til at råbe politikerne op og bevare Checkpoint.

En tur på floor med Nina Rask

Olivia Salo og Amalie Have giver dig fakta

Ved du heller ikke nok om sexsygdomme, eller synes du, det kan være svært at vide, hvornår man skal blive testet? Så er du bestemt ikke alene. Derfor har vi sammen med TV-vært og influencer, Olivia Salo, og aktivist og influencer, Amalie Have, udarbejdet fire videoer, der fortæller dig om alt det, du bør vide om sexsygdomme. Hvordan foregår det, når du bliver testet og får rådgivninghos Checkpoint? Hvor ofte bør du lade dig teste? Og hvilke symptomer skal du være opmærksom på?

Checkpoint - vi er til for dig

Vi vil rigtig gerne se dig i Checkpoint, hvis du enten…

  • er ung i aldersgruppen 15 til 29 år
  • lever med hiv
  • er transperson eller non-binær
  • er en mand, der har sex med mænd (f.eks. bøsse, bifyr, homo eller bare en gang imellem har sex med mænd)
  • er en kvinde, som har sex med kvinder (f.eks. lesbisk, biseksuel, eller bare en gang imellem har sex med kvinder)
  • kommer fra Afrika, Asien, Sydamerika eller Østeuropa
  • har haft ubeskyttet sex med en, der er bosat i Afrika, Asien, Sydamerika eller Østeuropa

Hvis du ikke tilhører en af disse grupper, vil vi gerne henvise dig til et andet sted, hvor du kan blive testet.

Ring til vores hotline

Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl. 10 – 14, hvis du har spørgsmål om hiv, sexsygdomme og seksuel sundhed. Her kan vi også hjælpe dig, hvis du har brug for en tid til test eller rådgivning.

Du kan ringe på +45 33 91 11 19