Nicklas møder Tina

Nicklas er på vej til en sexfest, og nu står han foran døren i opgangen. ”ParTy 💎” stod der på Grindr.

Han er nervøs, men spændt, da han banker på døren. En lækker fyr åbner døren og lader Nicklas træde ind.  

 

Det første, der slår Nicklas, er, hvor tjekket det hele er. Lejligheden er lækker, folk ser godt ud, stemningen er god. De fleste af fyrene går kun rundt i speedos eller jockstraps. Nogen har sex i soveværelset.

En blanding af fed musik og porno kommer fra højtalerne rundt omkring i lejligheden. Stemningen er god, sexet. Men han føler smule usikker. Passer han ind?  

Han bevæger sig rundt i lejligheden, sådan lidt søgende, og går mod køkkenet, hvor drikkevarerne står. Han føler sig lidt ved siden af sig selv, men tænker, at en drink er et godt sted at starte. 

Der står en mørkhåret fyr i bar overkrop i køkkenet, som smiler til Nicklas. ”Er du lige kommet? Tag tøjet af, make yourself comfortable” siger han og blinker. Nicklas gør som fyren siger og smider det meste af sit tøj på en stol ved siden af ham.  

Fyren rækker en glaspibe frem imod Nicklas, og Nicklas tager prøvende imod den. ”Hvad er det?”, spørger han, ”Jeg tager ikke rigtigt stoffer…”.  

”Helt ok”, smiler den mørkhårede fyr. ”Men altså, det er bare Tina. Det er fedt”. 

Nicklas tøver, men ender til sidst med at tænke, ”Hvorfor ikke?” Det virker som om, at alle prøver piben. Og som fyren jo sagde, ”Det er bare Tina.” 

Han mærker hurtigt pibens effekt. Han flyder med. Uroen og usikkerheden forsvindet. Han føler sig ikke længere ved siden af sig selv, han er fuldstændig med. Sammen med de andre. I mange timer.  

Men dagen efter har han tømmermænd. Mange tømmermænd. De føles ekstra slemme. Er det på grund af Tina?

Tømmermændene sidder både i kroppen og i tankerne. Han ved, at han har gjort noget nyt. Han har prøvet stoffer, selv om det slet ikke var hans plan. Grænsen forsvandt ligesom bare.

Men selvom det var fedt i øjeblikket, så har han en følelse af, at hans grænser er blevet overskredet. Han kan bare ikke helt putte en finger på hvordan. Samtidig kan han mærke, at han vil have mere. Alt fungerede bare. Han fungerede. Sexen var fucking god.  

Og er det nu så slemt? Det var jo bare én pibe, og det var jo bare Tina. Alle kender Tina.  

Nicklas begynder at ryge Tina – eller Crystal Meth, som det faktisk hedder – hver gang, han skal have sex. Han elsker følelsen mens han er høj, og han kan dyrke sex med mange, længe, i flere dage.

Men Nicklas er mindre glad for det mørke, der indfinder sig i ham i dagene efter han har røget. Nicklas begynder efter et stykke tid at indse, at han har brug for hjælp til at få hverdagen til at hænge sammen og få stofferne afkoblet fra sexen. Han må have hjælp.  

Den hjælp Nicklas har brug for, kan han få hos Checkpoint. Har du også brug for hjælp? Så send dig nummer her og vi kontakter dig hurtigst muligt:  

Historien om Nicklas er fiktiv, Nicklas er ikke en rigtig person – men det kunne han være. Ligesom Nicklas er der mange, der prøver det uskyldigt lydende Tina, der også kendes som Crystal Meth, og som kæmper med følgevirkningerne. Er du også en af dem, så er du bestemt ikke alene.

Hos AIDS-Fondets Specialiserede Rådgivning kender vi til alle de problematikker, som chemsex kan handle om. Vi har mange års viden og erfaring med stoffer og sex, og blandingen af de to – og vi er til at tale med, helt uden fordomme.