José kan kun have sex på stoffer

José er lige kommet hjem og har netop kastet sig på sengen efter to dage med masser af god, vild og grænseoverskridende sex.

Han smiler for sig selv, men det er ligesom om, at et mørke presser sig på. José føler en knude i maven.  

José har kun sex på stoffer. Når han har sex på stoffer, så har han det godt, både med sig selv og med dem, han leger med. Han kan det hele og han kan blive ved længe. 

Når han ikke tager stoffer, er det noget helt andet. Hans rejsning falder. Han kan ikke give sig hen til sexen og dem, han har det med. Og slet ikke, hvis det er nogen, han kender eller har haft sex med før. 

Et sted, dybt inde i José, længes han efter at connecte sådan rigtigt med nogen – uden stofferne. Han længes efter bare at kunne have sex og nyde det, uden at være påvirket. Måske endda også at få en partner, hvor sexen og stofferne ikke er det vigtigste. 

Men han ved ikke hvordan. Det er som om, han har glemt, hvordan man flirter. Tit kan han heller ikke overskue at forholde sig til folks navne eller deres personlige historier. Det kommer ligesom for tæt på. 

Når det kommer til stykket, tror han faktisk ikke rigtigt på, at han vil kunne finde en kæreste. 

Stofferne fjerner rodet i hovedet. Det hele bliver let. Han føler sig fri og helt ok. Ubesværet. Connected. 

Det varer som regel, til festen er slut. Når han kommer hjem til sig selv og lejligheden er stille, kommer den snigende tilbage; ensomheden, tomheden, følelsen af at sidde fast. Han hader det. 

I dag er det mandag. José tager en dyb indånding og smiler for sig selv. Mandag betyder, at der er kun fire dage til fredag, og så begynder det hele forfra. 

José har brug for hjælp. Det kan han få i AIDS-Fondets rådgivningstilbud omkring sex på stoffer. Har du også brug for hjælp? Så udfyld formularen her:  

 

Historien om José er fiktiv, José er ikke en rigtig person – men det kunne han være. Ligesom José er der mange, der kæmper med ”sober sex” uden stofferne, og er du en af dem, så er du bestemt ikke alene.

Hos AIDS-Fondets Specialiserede Rådgivning kender vi til alle de problematikker, som chemsex kan handle om. Vi har mange års viden og erfaring med stoffer og sex, og blandingen af de to – og vi er til at tale med, helt uden fordomme.