Bliv erhvervspartner og skab værdi for din virksomhed

Bliv erhvervspartner - det skaber reel værdi for begge parter. Sådan kan din virksomhed støtte AIDS-Fondet og indgå i et udbytterigt partnerskab ✓

Sådan kan din virksomhed støtte AIDS-Fondet

Et erhvervspartnerskab med AIDS-Fondet tager udgangspunkt i en fælles interesse for at gøre en forskel i kampen for bedre seksuel og mental sundhed for alle LGBT+ personer og unge mellem 15-29 år i Danmark og for en fortsat indsats i kampen mod hiv og aids i Danmark og i det sydlige Afrika.

Om I er en lille, mellemstor eller stor virksomhed, er ikke afgørende – for sammen skaber vi rammerne for et udbytterigt samarbejde for begge parter.

Vores udgangspunkt for alle typer af partnerskaber er, at det skal skabe reel værdi for begge parter. Sammen skal vi definere det purposedrevne incitament, der gør samarbejdet oplagt for begge parter.

Vi indgår både klassiske erhvervssamarbejder med faste partnerpakker og vi indgår større strategiske partnerskaber baseret på en individuel dialog og sammensætning af indhold.

Hvis din virksomhed i stedet ønsker at give et enkeltbidrag til AIDS-Fondet, så kan I gøre dette ved at benytte linket herunder.

Husk, at I kan få skattefradrag, når I er samarbejdspartnere med AIDS-Fondet.

VÆLG EN PARTNER-PAKKE

 • Jeres virksomhedslogo på vores partnerskabs-side
 • AIDS-Fondets partnerskabslogo til brug på jeres medier
 • Nyhedsmail fra AIDS-Fondet
 • Jeres virksomhedslogo på vores partnerskabs-side
 • AIDS-Fondets partnerskabslogo til brug på jeres medier
 • AIDS-Fondets partnerskabsbanner til brug i e-mail signatur
 • AIDS-Fondets partnerskabs-diplom
 • Nyhedsmail fra AIDS-Fondet
 • Eksponering på AIDS-Fondets LinkedIn side med logo og tak
 • Jeres virksomhedslogo med link til jeres website
 • AIDS-Fondets partnerskabslogo til brug på jeres medier
 • AIDS-Fondets partnerskabsbanner til brug i e-mail signatur
 • AIDS-Fondets partnerskabs-diplom
 • Nyhedsmail fra AIDS-Fondet
 • Eksponering på AIDS-Fondets LinkedIn side med logo og tak
 • Feature-historie om samarbejdet på AIDS-Fondets LinkedIn
  side

VÆLG HVAD I VIL PRIORITERE

AIDS-Fondets arbejde

Hos AIDS-Fondet arbejder vi med at bryde stigmatiseringen og fordommene ned, og fortælle om det gode liv på den anden side af hiv-diagnosen. 

Når I støtter vores generelle arbejde, er I med til at sikre, at vi kan fortsætte vores støtte til mennesker, der lever med hiv, samt at vi kan fortsætte med vores informationskampagner, der gør os alle lidt klogere på hiv og aids. 

Forskning

Uden forskning var der slet ikke nogen medicin mod hiv i dag. Derfor er det vigtigt for AIDS-Fondet at vi også støtter forskningsprojekter, der bidrager til ny viden, øget forståelse og bedre oplysning om hiv, livet med hiv, forebyggelse og behandling. 
 
Med jeres støtte kan vi fortsætte med at donere penge videre til landets dygtigste forskere inden for Forebyggelse og behandling af hiv/aids samt LGBT+ mental og seksuel sundhed.

Test og rådgivning

Checkpoint er AIDS-Fondets gratis test- og rådgivningstilbud. Vi tester for og rådgiver om forskellige sexsygdomme. Vores klinikker ligger i København, Aarhus, Aalborg, Odense samt på Frederiksberg, og tilbuddet er målrettet alle unge mellem 15-29 år, samt LGBT+ personer uanset alder. 

Med jeres støtte kan vi fortsætte med vores Checkpoint-tilbud og derigennem sikre alle nemmere adgang til bedre seksuel og mental sundhed. 

Internationalt arbejde

I Uganda arbejder vi sammen med en gruppe advokater, som uddanner gadejurister, der tager rundt og hjælper udsatte målgrupper – med medicin, kondomer og retshjælp. Men det er svært at komme hurtigt frem.

Støtter din virksomhed vores arbejde i Uganda vil pengene i år gå til cykler til gadejurister, så de kan komme frem til dem, der har allermest brug for hjælp.

Udfyld formularen og bliv partner

Fradragsregler for virksomheder

Virksomheder kan fratrække op til 17.700 kr. (2023) i alt, når der gives bidrag til AIDS-Fondet og andre velgørende organisationer uanset formål. (Ligningslovens § 8 A). Husk at skrive CVR-nummer, når du giver en donation, så sørger vi for, at donationen automatisk bliver meldt til SKAT.

Regler for erhvervspartnerskab, sponsorater og andre donationer fra virksomheder
Får din virksomhed en reklameydelse i forbindelse med et samarbejde, kan I som hovedregel få fradrag for beløbet som driftsudgift. Alle erhvervspartnerskaber og sponsorater med en reklameydelse bliver pålagt moms på fakturaen.

Det er op til jeres virksomhed at bedømme, om I har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (f.eks. reklameudgift) jf. statsskattelovens §6.

Konsultér evt. jeres revisor eller jurist for at få afklaret spørgsmålet.

Vil du vide mere?

Kontakt Mette Willenbrock Hattens,
chefkonsulent for erhvervspartnerskaber:
Mail: hattens@aidsfondet.dk
Mobil: 8833 5632