Bliv erhvervspartner og skab værdi for din virksomhed

Bliv erhvervspartner - det skaber reel værdi for begge parter. Sådan kan din virksomhed støtte AIDS-Fondet og indgå i et udbytterigt partnerskab ✓

Sådan kan din virksomhed støtte AIDS-Fondet

Et erhvervspartnerskab med AIDS-Fondet tager udgangspunkt i en fælles interesse for at gøre en forskel i kampen for bedre seksuel og mental sundhed for alle LGBT+ personer og unge mellem 15-29 år i Danmark og for en fortsat indsats i kampen mod hiv og aids i Danmark og i det sydlige Afrika.

Om I er en lille, mellemstor eller stor virksomhed, er ikke afgørende – for sammen skaber vi rammerne for et udbytterigt samarbejde for begge parter.

Vores udgangspunkt for alle typer af partnerskaber er, at det skal skabe reel værdi for begge parter. Sammen skal vi definere det purposedrevne incitament, der gør samarbejdet oplagt for begge parter.

Vi indgår både klassiske erhvervssamarbejder med faste partnerpakker og vi indgår større strategiske partnerskaber baseret på en individuel dialog og sammensætning af indhold.

Hvis din virksomhed i stedet ønsker at give et enkeltbidrag til AIDS-Fondet, så kan I gøre dette ved at benytte linket herunder.

Husk, at I kan få skattefradrag, når I er samarbejdspartnere med AIDS-Fondet.

VÆLG EN PARTNER-PAKKE

 • Jeres virksomhedslogo på vores partnerskabs-side
 • AIDS-Fondets partnerskabslogo til brug på jeres medier
 • Nyhedsmail fra AIDS-Fondet
 • Jeres virksomhedslogo på vores partnerskabs-side
 • AIDS-Fondets partnerskabslogo til brug på jeres medier
 • AIDS-Fondets partnerskabsbanner til brug i e-mail signatur
 • AIDS-Fondets partnerskabs-diplom
 • Nyhedsmail fra AIDS-Fondet
 • Eksponering på AIDS-Fondets LinkedIn side med logo og tak
 • Jeres virksomhedslogo med link til jeres website
 • AIDS-Fondets partnerskabslogo til brug på jeres medier
 • AIDS-Fondets partnerskabsbanner til brug i e-mail signatur
 • AIDS-Fondets partnerskabs-diplom
 • Nyhedsmail fra AIDS-Fondet
 • Eksponering på AIDS-Fondets LinkedIn side med logo og tak
 • Feature-historie om samarbejdet på AIDS-Fondets LinkedIn
  side

VÆLG HVAD I VIL PRIORITERE

AIDS-Fondets arbejde

AIDS-Fondet er den eneste organisation i Danmark, som arbejder dedikeret med forebyggelse, test, rådgivning og informationskampagner i forhold til hiv og aids.

Når i støtter vores generelle arbejde, bruger vi jeres støtte der, hvor der er mest brug for den lige nu.

Forskning

AIDS-Fondet hjælper forskningsprojekter, der bidrager til ny viden, øget forståelse og bedre oplysning om hiv, livet med hiv, forebyggelse og behandling.

Når i støtter forskning, vurderer vores forskningsudvalg, hvor støtten har bedst effekt.

Test og rådgivning

Checkpoint er AIDS-Fondets test- og rådgivningstilbud. Vi har klinikker i København, Aarhus, Aalborg, Odense samt på Frederiksberg og er et tilbud målrettet alle unge mellem 15-29 år samt LGBT+ personer uanset alder.

Internationalt arbejde

Som en af de eneste hiv/aids-organisationer i Europa, arbejder AIDS-Fondet også i nogle af de lande, som er hårdest ramt af hiv og aids, og her fokuserer vi på de målgrupper, som er mest udsatte. Samtidig arbejder vi for udvikling af vacciner og nye forebyggelsesmetoder.

Udfyld formularen og bliv partner

Fradragsregler for virksomheder

Virksomheder kan fratrække op til 17.200 kr. (2022) i alt, når der gives bidrag til AIDS-Fondet og andre velgørende organisationer uanset formål. (Ligningslovens § 8 A). Husk at skrive CVR-nummer, når du giver en donation, så sørger vi for, at donationen automatisk bliver meldt til SKAT.

Regler for erhvervspartnerskab, sponsorater og andre donationer fra virksomheder
Får din virksomhed en reklameydelse i forbindelse med et samarbejde, kan I som hovedregel få fradrag for beløbet som driftsudgift. Alle erhvervspartnerskaber og sponsorater med en reklameydelse bliver pålagt moms på fakturaen.

Det er op til jeres virksomhed at bedømme, om I har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (f.eks. reklameudgift) jf. statsskattelovens §6.

Konsultér evt. jeres revisor eller jurist for at få afklaret spørgsmålet.

Vil du vide mere?

Kontakt Mette Willenbrock Hattens,
chefkonsulent for erhvervspartnerskaber:
Mail: hattens@aidsfondet.dk
Mobil: 8833 5632