Velkommen tilbage til Checkpoint

Checkpoint har været lukket nogle uger på grund af Corona, men vi begynder at åbne op igen. Du skal dog have en tid, hvis du skal testes eller have rådgivning i Checkpoint. Du kan også ringe og chatte med Checkpoints rådgivere, hvis du har spørgsmål om hiv og sexsygdomme.

AIDS-Fondet: Corona er benzin på aids-epidemiens bål og rammer de mest udstødte

Kampen mod corona bruges i flere lande som undskyldning for at angribe LGBT-personer og mennesker med hiv. Det bekymrer AIDS-Fondet, der frygter, at de mest udsatte rammes dobbelt, og at mange års globale fremskridt i kampen mod hiv og aids nu tabes på gulvet.

Information om valg til AIDS-Fondets bestyrelse

I juni afholdes der valg til AIDS-Fondets bestyrelse. Valget holdes online. Man kan stille op til bestyrelsen, og man kan stemme, hvis man er frivillig, bidragsyder eller medlem af patientforeningen Hiv-Danmark. Den sidste gruppe skal dog registrere sig selv som stemmeberettiget.

Coronavirus: Velbehandlede hiv-positive er ikke i særlig risiko

Coronavirus - også kaldet COVID-19 - har nu for alvor ramt Danmark, og myndighederne er ude med information og anbefalinger.

Sygdommen rammer særligt mennesker med nedsat immunforsvar og kroniske sygdomme, og det har naturligvis vakt bekymring hos nogle mennesker, der lever med hiv, som jo er en kronisk sygdom, der rammer immunforsvaret.

Giv et enkelt bidrag

Når du støtter AIDS-Fondet, hjælper du os med at arbejde for en verden uden hiv.