Dedikeret direktør der kan gå foran i kampen mod hiv

Har du politisk tæft og stærke netværksevner? Kan du lede og engagere folk omkring dig? Så er du måske den rette til at stå i spidsen for AIDS-Fondet.

AIDS-Fondet søger en engageret og udviklingsorienteret forebyggelseskonsulent til Checkpoint i Aarhus

Aarhus: Vi søger en ny kollega til Checkpoint, som er AIDS-Fondets forebyggelses-, test- og rådgivning.

Aalborg: Vi søger timelønnede kolleger til Checkpoint

AIDS-Fondets forebyggelses-, test- og rådgivningstilbud Checkpoint udvider i Vestdanmark og derfor søger vi nye kolleger som timelønnede testere og rådgivere i Aalborg.

Aalborg: Vi søger timelønnede kolleger til administrativ funktion i Checkpoint

AIDS-Fondets forebyggelses-, test- og rådgivningstilbud Checkpoint udvider og derfor søger vi timelønnede kolleger til administrativ funktion i Aalborg.

Coronavirus: Velbehandlede hiv-positive er ikke i særlig risiko

Coronavirus - også kaldet COVID-19 - har nu for alvor ramt Danmark, og myndighederne er ude med information og anbefalinger.

Sygdommen rammer særligt mennesker med nedsat immunforsvar og kroniske sygdomme, og det har naturligvis vakt bekymring hos nogle mennesker, der lever med hiv, som jo er en kronisk sygdom, der rammer immunforsvaret.

Hør prinsesse Maries tale til World AIDS Day

H.K.H. prinsesse Marie, der er i Paris, har i andledning af World AIDS Day sendt en tale. Talen er på engelsk og du kan opleve den på YouTube.

Oplev AIDS-Fondets julekoncert

Her kan du opleve hele AIDS-Fondets julekoncert, der blev afholdt på World AIDS Day den 1. december. Du finder hele koncerten på YouTube.

Giv et enkelt bidrag

Når du støtter AIDS-Fondet, hjælper du os med at arbejde for en verden uden hiv.