Korpset på TV2: 38-årige Rasmus afslører at han har hiv

I aftenens afsnit af Korpset på TV2 deler Rasmus Nielsen sin store hemmelighed: Han lever med hiv, men rekrut #10 – som han hedder i programmet – fremstår som alt andet end syg. Og understreger, at han som hiv-positiv i behandling ikke kan smitte. 

Korpset på TV2: Få styr på fakta

I programmet Korpset er det tydeligt, at Rasmus Nielsen, der lever med hiv, er alt muligt andet end fysisk svækket og syg. Og, som han selv fortæller, betyder den medicinske behandling, han modtager, at han ikke kan smitte andre. Her kan du læse mere om, hvad hiv er for en sygdom i dag – og måske få udryddet en utidssvarende forestilling eller to.

Ny kampagne: Tal om hiv

Se filmen om Barteks og Mikkels ærlige og rørende historie, hvor åbenhed om hiv viser sig at være afgørende for deres forhold.

Checkpoint tilbyder nu gratis HPV-vaccination til drenge, der er til drenge

I samarbejde med Sundhedsstyrelsen indfører AIDS-Fondets Checkpoints nu et midlertidigt tilbud om gratis HPV-vaccination til drenge og unge mænd, der er til drenge/mænd. Vaccinen forebygger HPV-infektion og beskytter dermed godt mod analkræft.

Det gik jeres støtte til

Giv et enkelt bidrag

Når du støtter AIDS-Fondet, hjælper du os med at arbejde for en verden uden hiv.

LIVET MED HIV - LIGE SÅ DRAMATISK SOM DIT

I anledning af World AIDS Day vil AIDS-Fondet skabe et nyt og mere tidssvarende billede af livet med hiv. Et billede af et liv og en hverdag, som lige så vel kunne være dit liv og din hverdag. Hvorfor der er brug for et nyt billede af hiv? Det kan du læse mere om her. Og nu du er i gang, så glem ikke at se vores tre højdramatiske kampagnefilm!

Sådan kunne en AIDS vaccine virke