København sætter fart på bekæmpelsen af hiv

Fredag d. 4. juni sætter Sisse Marie Welling (SF), Sundheds- og Omsorgsborgmester i København og Lars Christian Østergreen, direktør i AIDS-Fondet, deres underskrift på Paris-deklarationen og dermed får København papir på sin indtræden i det globale Fast-Track Cities-netværk.

Stor viden om hiv blandt mænd der har sex med mænd

Danske mænd, der har sex med mænd, har i høj grad styr på fakta, når det handler om hiv, og hvordan man forebygger sexsygdomme. Det viser en analyse af de danske tal fra en stor europæisk sexlivsundersøgelse, som samtidig afslører, at 39% har haft sex med risiko for overførsel af hiv mindst en gang det seneste år.

AIDS-Fondet søger en engageret og udviklingsorienteret rådgivningskoordinator

Vi søger en kollega, som skal være med til at stå for koordinering og visitation i vores rådgivning. I samarbejde med andre kolleger, vil du have ansvaret for tidsbestillinger, telefonhenvendelser og registrering. Derudover vil du have test- og rådgivningsvagter i Checkpoint.

Checkpoint åbner for test og rådgivning åbner i Aalborg

AIDS-Fondets test- og rådgivnings-tilbud, Checkpoint, åbnede dørene i Aalborg 3. maj, og det er et løft til hele regionen, hvor unge mellem 15 og 29 og LGBT+ personer nu kan booke tid til en åben snak, fordomsfri rådgivning og blive testet for sexsygdomme.

AIDS-Fondet søger administrativ medarbejder med GDPR-erfaring

AIDS-Fondet søger en erfaren og stabil administrativ medarbejder, der trives med mangeartede opgaver i et uformelt og mangfoldigt miljø med højt til loftet og stort aktivitetsniveau.

AIDS-Fondet får ny direktør

Den 1. maj 2021 kan 43-årige Lars Christian Østergreen skrive direktør for AIDS-Fondet på visitkortet. Lars Christian Østergreen har en fortid som CEO i Happy Copenhagen og sidder i bestyrelsen for Copenhagen Pride. Han kommer fra en ledende stilling i Københavns Kommune. 

Hør prinsesse Maries tale til World AIDS Day

H.K.H. prinsesse Marie, der er i Paris, har i andledning af World AIDS Day sendt en tale. Talen er på engelsk og du kan opleve den på YouTube.

Giv et enkelt bidrag

Når du støtter AIDS-Fondet, hjælper du os med at arbejde for en verden uden hiv.

Oplev AIDS-Fondets julekoncert

Her kan du opleve hele AIDS-Fondets julekoncert, der blev afholdt på World AIDS Day den 1. december. Du finder hele koncerten på YouTube.

Coronavirus: Velbehandlede hiv-positive er ikke i særlig risiko

Coronavirus - også kaldet COVID-19 - har nu for alvor ramt Danmark, og myndighederne er ude med information og anbefalinger.

Sygdommen rammer særligt mennesker med nedsat immunforsvar og kroniske sygdomme, og det har naturligvis vakt bekymring hos nogle mennesker, der lever med hiv, som jo er en kronisk sygdom, der rammer immunforsvaret.