Kommunikationskonsulent med politisk næse og flair for kampagner

Vil du være med til at sikre, at LGBT+ personer og unge generelt føler sig set og imødekommet, uanset hvem de har sex med og hvilken kønsidentitet, de har? Vil du være med til at arbejde for bedre seksuel og mental sundhed og for nedbrydelse af skam, stigma og strammende normer?

Så er du den, vi har brug for til at projektlede vores kommunikation omkring sexsygdomme og vores test- og rådgivningstilbud Checkpoint. Checkpoint er AIDS-Fondets klinikker, der ligger i Aalborg, Aarhus, Odense, Frederiksberg og København. Her kan LGBT+ personer i alle aldre komme og blive testet for hiv, syfilis, klamydia og gonorré, blive hpv-vaccineret og få rådgivning. Alle unge 15-29 år kan ligeledes blive testet for klamydia og gonorré og få rådgivning. Vi har en normkritisk sexpositiv tilgang, og testtilbud er baseret på en grundig dialog om hvilken slags sex, brugeren har. Som bruger behøver du altså ikke sætte et mærkat på dig selv.

Som projektleder for Checkpoint-kommunikationen indgår du i kommunikationsteamet, der alle bidrager til projektet, men det er dig, der har ansvaret for at udvikle kommunikationsplaner og drive udviklingen. Du arbejder også tæt sammen med den nationale chef, som du bistår i udviklingen af politiske analyser, planlægning af møder med politikere og strategier for fortsat finansiering.

Arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for kommunikation og kampagner omkring vores arbejde i de nationale testklinikker Checkpoint. Herunder forebyggende kampagner om sexsygdomme
 • Integrerede kampagner, der både har adfærdsforandrende eller politiske målsætninger og fundraisingmålsætninger
 • Udvikling og implementering af politisk strategi på det nationale område i tæt samarbejde med den nationale chef og chefkonsulenten for kommunikation
 • Hjælpe med at udvikle og producere stærkt indhold, der engagerer vores følgere og sikrer, at vi får endnu flere

Kompetencer

 • Du skriver godt og levende. Du har øje for modtageren. Og det andre bruger flere linjer på at forklare, kan du forklare på en
 • Du har politisk forståelse og har erfaring med politisk interessevaretagelse
 • Du bevæger dig hjemmevant både på sociale medier, og når der skal skrives et indlæg til en avis
 • Du har før arbejdet med leadgenerering og engagerende kommunikation og kan banke en god supporter journey sammen
 • Du kan lave solidt indhold, som modtagerne kan bruge til noget. Og du er ikke bange for at kaste dig over at producere en video eller en podcast
 • Du er uddannet inden for kommunikation eller journalistik eller har arbejdet inden for området i en årrække
 • Du har erfaring med forebyggende og adfærdsændrende kommunikation
 • Du får mange vilde og modige ideer, og du kan også få dem til at blive til virkelighed

Vi tilbyder et team, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden. Vi kan lide vilde og sprudlende ideer og vil gerne udfordres, når vi tænker for konventionelt. Du får stor indflydelse på både strategi og taktik for dit arbejde, men du skal ikke klare det hele alene.

AIDS-Fondet prioriterer inklusion og normkritik højt, og du kan derfor forvente en arbejdsplads som forholder sig aktivt til det. Du kommer til at arbejde i et miljø præget af god trivsel, en ordentlig omgangstone og professionalisme i relation til kernemålgrupper og vision. Vi tilbyder ordnede forhold og løn på niveau med lignende organisationer. Der er tale om en fuldstidsstilling 37 t/uge.

Ansøgningsfrist er den 2. august kl. 13.00. Samtaler forventes afholdt den 6. august. Hvis det bliver nødvendigt, afholder vi anden samtale den 9. august. Tiltrædelse den 1. september eller snarest derefter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent for kommunikation Stine Bang på stine@aidsfondet.dk eller telefon 88 33 56 80.

Vi opfordrer alle uanset hivstatus, kønsidentitet, seksuel orientering, race, hudfarve, religion, politisk overbevisning, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse til at søge.