København: Checkpoint søger timelønnede kolleger som testere og rådgivere

AIDS-Fondets test- og rådgivningsklinik Checkpoint i København og Frederiksberg søger nye timelønnede kolleger som testere og rådgivere

AIDS-Fondets forebyggelses-, test- og rådgivningstilbud Checkpoint har eksisteret i mere end 12 år, og er gået fra at være et tilbud der testede transpersoner og mænd, der har sex med mænd for hiv, til at være et højt specialiseret sundhedstilbud for særlige målgrupper.

I Checkpoint fokuseres der på koblingen mellem seksuel og mental sundhed i kombination med et lavtærskeltilbud i øjenhøjde med brugeren. I Checkpoint fokuserer vi på rådgivning og det trygge rum, hvor man kan blive testet for hiv, syfilis, hepatitis C, klamydia og gonorré. Derudover behandler vi sexsygdomme og vaccinerer mod HPV. Vi har en PrEP-klinik i vores Checkpoint i København.

Størstedelen af personalet i Checkpoint består af sundhedsfaglig studerende som læger, sygeplejersker og jordemødre, men også akademikere, socialrådgivere, psykoterapeuter og kliniske sexologer.

Dine opgaver:

 • Teste og rådgive transpersoner og mænd, der har sex med mænd samt andre personer berørt af hiv
 • Teste og rådgive 15-29-årige uanset køn og seksualitet for klamydia og gonorré
 • Opsøgende test- og rådgivning på steder hvor LGBTQIA+ personer og alle unge i alderen 15-29 år mødes
 • Være med til at præge kvalitetssikringen og –udviklingen i Checkpoint
 • Deltage i fire aftenmøder og to uddannelsesdage om året

Dine vagter i Checkpoint er mandage, tirsdage og onsdage fra kl. 15:45-20:00. Arbejdstiden er lidt kortere i Checkpoint på Frederiksberg. Derudover vil der være opsøgende test- og rådgivningsaktiviteter. Vi forventer at du kan tage minimum to vagter om måneden. Stillingen er aflønnet.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er god i samtalen og formår at skabe et trygt rum for brugerne i Checkpoint
 • Har et vist kendskab til LGBTQIA+ miljøet, evt. med levede erfaringer som LGBTQIA+ person og/eller har minoritetsetnisk baggrund
 • Har sundhedsinteresse, evt. som studerende eller som uddannet sundhedsperson. Dette er ikke et krav, da vi vægter kompetencer inden for rådgivning og samtale højest
 • Har kendskab til – eller interesse for – hiv og andre sexsygdomme
 • Er struktureret, har et godt overblik og et personligt overskud
 • Taler dansk, engelsk og gerne flere sprog

Arbejdsstedet bliver med udgangspunkt i Checkpoints lokaler i Vestergade 18E, 4. sal, København. Stillingen er fra primo januar 2022. Du vil indgå i et oplæringsforløb med løbende sparring og supervision.

Ansøgning:

Ansøgning og CV sendes pr. e-mail til job@aidsfondet.dk senest søndag d. 2. januar 2022 kl. 12:00. Der bliver afholdt ansættelsessamtaler onsdag d. 5. januar fra kl. 10:00. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte chefkonsulent Thomas Hübertz på tlf. 88 33 56 60.

Vi opfordrer alle uanset hivstatus, seksuel orientering, kønsidentitet, race, hudfarve, religion, politisk overbevisning, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.