København: Checkpoint søger timelønnede kolleger som receptionister

AIDS-Fondets forebyggelses-, test- og rådgivningstilbud Checkpoint har klinikker i København, Frederiksberg, Odense, Aarhus og Aalborg, hvor vi tilbyder rådgivning og test for sexsygdomme til unge i alderen 15-29 år og LGBT+ personer.

I Checkpoint fokuserer vi på det trygge rum og det er derfor altafgørende at du som person kan bidrage til dette i receptionen.

Dine opgaver:

  • Have fokus på det enkelte menneske der kommer i Checkpoint
  • Være opsøgende, imødekommende, smilende og servicemindet
  • Registrere journaler i lægesystem, booke test og være med til at sikre et godt flow og nedbringe ventetid
  • Være med til at præge kvalitetssikringen og –udviklingen i Checkpoint
  • Deltage i fire aftenmøder og to uddannelsesdage om året

Vagter i Checkpoint er mandage, tirsdage og onsdage fra kl. 15:30-20:00. Arbejdstiden er lidt kortere i Checkpoint på Frederiksberg. Derudover kan der være administrative opgaver på andre tidspunkter, som du kan sige ja til. Vi forventer at du kan tage minimum to vagter om måneden. Stillingen er aflønnet.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Ikke kun har lyst til at løse en opgave, men har lyst til at gøre en forskel for den enkelte der opsøger Checkpoint
  • Har kendskab til servicebranchen – måske fra hotel, restauration eller andet, hvor kunden er i centrum
  • Har kendskab til – eller interesse for – minoriserede grupper og LGBT+ miljøet
  • Er struktureret, har et godt overblik og et personligt overskud
  • Anvender dansk, engelsk og gerne flere sprog som arbejdssprog

Arbejdsstedet bliver med udgangspunkt i Checkpoints lokaler i Vestergade 18E, 4. sal, København. Stillingen er fra primo januar 2022. Du vil indgå i et oplæringsforløb med løbende sparring og supervision.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes pr. e-mail til job@aidsfondet.dk senest søndag d. 2. januar 2022 kl. 12:00.

Vi afholder ansættelsessamtaler onsdag den 5. og torsdag den 6. januar fra kl. 10:00. Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte chefkonsulent Thomas Hübertz på tlf. 88 33 56 60.

Vi opfordrer alle uanset hivstatus, seksuel orientering, kønsidentitet, race, hudfarve, religion, politisk overbevisning, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Inklusion og normkritik er en del af Checkpoints dna. Du kan derfor forvente en arbejdsplads med højt til loftet og frihed under ansvar. Du kommer til at arbejde i et miljø præget af god trivsel og godt humør, en uformel omgangstone og stor professionalisme i relation til kernemålgrupper og vision.