Anonym telefonisk rådgivning

33 91 11 19

Hverdage kl. 9 - 20

Weekend & Helligdage kl. 11 - 15

Humor Mod Aids gør en forskel

Hvert år konkurrerer unge frivillige om at sælge flest røde næser til fordel for unge med hiv. I år indtog Humor Mod Aids landet den 14. april.

Hvert år sælger frivillige røde næser til fordel for AIDS-Fondets projekter, der hjælper hiv-smittede unge. Foto: Stine Ludvigsen
Hvert år i april laver AIDS-Fondets frivillige sjov i gaden. Imens sælger de røde næser til fordel for Humor Mod Aids, og på den måde hjælper de unge hiv-smittede både herhjemme og i udlandet.
 
I 2015 gik støtten til projektet En Generation Uden Hiv og til Ungegruppen for hiv-smittede. Ungegruppen er en støttegruppe, der giver unge hiv-smittede et frirum, mens En Generation Uden Hiv arbejder for at nedbringe antallet af børn, der bliver smittet med hiv fra fødslen.
 
Unge frivillige i hele landet var med til at rejse penge til kampagnen gennem salg af røde næser og engangstatoveringer. De frivillige var organiseret i såkaldte "Vinderhold", og med næser på og højt humør konkurrerede de om at skaffe flest penge til Humor Mod Aids.
 
 
Her kan du se projektet Gadebørn i Ukraine, som Humor Mod Aids støttede i 2014.
 
 

Relaterede emner

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.