Anonym telefonisk rådgivning

33 91 11 19

Hverdage kl. 9 - 20

Weekend & Helligdage kl. 9 - 15

Humor mod Aids gør en forskel

Hvert år konkurrerer unge frivillige om at sælge flest røde næser til fordel for unge med hiv. Vær med, når Humor mod Aids indtager landet den 14. april.

Hvert år sælger frivillige røde næser til fordel for AIDS-Fondets projekter, der hjælper hiv-smittede unge. Foto: Stine Ludvigsen
Hvert år i april laver AIDS-Fondets frivillige sjov i gaden. Imens sælger de røde næser til fordel for Humor mod Aids, og på den måde hjælper de unge hiv-smittede både herhjemme og i udlandet. I år går støtten til En Generation Uden Hiv projektet og til Ungegruppen for hiv-smittede.
Det er de unge frivillige, der selv arrangerer deres egen indsamling og danner et såkaldt ’Vinderhold’. Med røde næser og højt humør konkurrerer de om at skaffe flest penge til Humor mod Aids.
 
 
 
I Danmark giver kampagnen hiv-smittede unge et frirum, mens En Generation Uden Hiv arbejder for at nedbringe antallet af børn der bliver smittet med hiv fra fødslen.
 
Her kan du se projektet Gadebørn i Ukraine som Humor mod AIDS støttede sidste år.
 
 

Tilmeld dit vinderhold her

Her kan du tilmelde dit vinderhold.

Det er vigtigt, at du udfylder alle felterne, så vi ved, hvor vi skal sende materialer hen, hvem vi skal kontakte osv. Før du udfylder tilmeldingen skal du have: navn, mobilnummer og e-mailadresse til alle medlemmer af vinderholdet parat.

Kontakt Humor mod Aids

Hvis du er i tvivl om noget, så sidder vi - det glade Humor mod Aids-crew - klar til at hjælpe dig.

Ring til os på tlf.: 26 82 92 82

Send os en mail eller skriv til os på Facebook

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.