Anonym telefonisk rådgivning

33 91 11 19

Hverdage kl. 9 - 20

Weekend & Helligdage kl. 11 - 15

Humor Mod Aids gør en forskel

Hvert år konkurrerer unge frivillige om at sælge flest røde næser til fordel for børn og unge, der lever med hiv. I 2016 indtager Humor mod AIDS landet den 1. april.

Hvert år i april laver AIDS-Fondets frivillige sjov i gaden. Imens sælger de røde næser til fordel for Humor mod AIDS, og på den måde hjælper de unge hiv-smittede både herhjemme og i udlandet.

Til Humor mod AIDS er unge frivillige i hele landet med til at rejse penge til kampagnen gennem salg af røde næser og engangstatoveringer designet af The Old Barber Shop. De frivillige er organiseret i teams, og med sjov i gaden og højt humør konkurrerer de om at skaffe flest penge til Humor mod AIDS. Det hold, der samler flest penge ind, vinder billetter til Roskilde Festival 2016 til hele holdet.

I 2016 går støtten til AIDS-Fondets arbejde med at støtte børn og unge, der lever med hiv - både nationalt og internationalt. Tidligere har Humor mod AIDS blandt andet støttet projektet En Generation Uden Hiv og til Ungegruppen for hiv-smittede.

Tilmeld dig som frivillig til Humor mod AIDS her

Relaterede emner

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.