Erfaren og iderig fundraiser med strategisk tæft

AIDS-Fondet er i gang med opbygning og professionalisering af vores fundraising-område, og vi har brug for dig, der kan udvikle strukturer, processer og de rette strategier. Målet er en fordobling af vores indtægter fra private, erhvervssamarbejder og fonde på 5 år.

Du skal udvikle og implementere AIDS-Fondets fundraising-indsats med fokus på erhvervssamarbejder og private bidragsydere. Vi har en vigtig sag og et stærkt navn, men vi mangler dig, der har et strategisk blik og sprudler af vilde og sjove ideer, der kan bringe os op i øverste fundraising-liga.

I år er det 40 år siden, verden første gang identificerede sygdommen, der gjorde homoseksuelle mænd syge. Men selvom vi for længst har knækket kurven i Danmark og er meget tæt på ingen nye smittede, så klæber skam og diskrimination stadig til diagnosen. Og ude i verden dør op mod 700.000 mennesker om året af aids – selvom vi har medicinen. Vi kan kun udrydde sygdommen og diskriminationen, hvis vi står sammen, råber højt og laver tingene om. Heldigvis er der forandringer på vej. Verden bliver større og mere inkluderende. Der er alle muligheder for at gøre det bedre.

Men vi har brug for din hjælp til at få flere mennesker og virksomheder til at stå bag sagen, så vi kan nå i mål.

Jobopgaver

  • Udvikle strategi for AIDS-Fondets fundraising-indsats for det private, erhvervsliv og fonde
  • I samarbejde med kommunikationsteamet udvikle de interessante, sjove og relevante indsatser, der får flere mennesker og samarbejdspartnere ombord
  • Medvirke til at udvikle og udarbejde vores fondsansøgninger, så de matcher vores strategier fremover
  • Understøtte at vores nationale og internationale afdelinger får midler til at udvikle deres områder, så de fremover får mulighed for at vækste væsentligt
  • Afsøge markedet for erhvervssamarbejder og etablere samarbejder

Kompetencer

  • Har strategisk flair og minimum 5 års erfaring fra lignende stillinger
  • Kan skrue en stærk supporter journey sammen
  • Du skriver perfekt dansk og engelsk og forstår at gøre dit sprog både levende og medrivende
  • God til at samarbejde. Du deler gerne egne ideer, men løber lige så gerne andres ideer i mål
  • Innovativ og har gåpåmod

Du bliver placeret i kommunikationsteamet.  Vi er et team, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden. Vi kan lide vilde og sprudlende ideer og vil gerne udfordres, når vi tænker for konventionelt. Du får stor indflydelse på både strategi og taktik for dit arbejde, men du skal ikke klare det hele alene.

AIDS-Fondet prioriterer inklusion og normkritik højt, og du kan derfor forvente en arbejdsplads som forholder sig aktivt til det. Du kommer til at arbejde i et miljø præget af god trivsel, en ordentlig omgangstone og professionalisme i relation til kernemålgrupper og vision. Vi tilbyder ordnede forhold og løn på niveau med lignende organisationer. Der er tale om en fuldtidsstilling 37 t/uge.

Ansøgningsfrist er den 16. august. Samtaler forventes afholdt ugen efter. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte chefkonsulent for kommunikation Stine Bang på stine@aidsfondet.dk eller telefon 88 33 56 80.

Vi opfordrer alle uanset hivstatus, kønsidentitet, seksuel orientering, race, hudfarve, religion, politisk overbevisning, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse til at søge.