Checkpoint København søger nye rådgivere

Kan du skabe et trygt rum fuld af positiv energi? Og kan du tale fordomsfrit om alt fra køn, krop, seksualitet og sex? Så kan vi bruge dig som rådgiver i Checkpoint.

Checkpoint er AIDS-Fondets forebyggelses-, test- og rådgivningstilbud med lokationer i hele landet. Vores målgrupper er LGBT+ personer i alle aldre og unge mellem 15 og 29 år.

Vi tilbyder rådgivning om sexsygdomme og seksualitet i trygge rammer og tester for hiv, syfilis, hepatitis C, klamydia og gonorré. Medarbejdergruppen består af sundhedsfaglige studerende som læger, sygeplejersker og jordemødre, men også akademikere, socialrådgivere og psykoterapeuter.

Vi fokuserer på koblingen mellem seksuel og mental sundhed og er et ”lavtærskeltilbud” i øjenhøjde med brugeren, hvilket betyder at det er nemt, hurtigt og gratis at blive testet hos os. Vi gør hver dag vores yderste for at gøre Checkpoint til et safe space, hvor det er hyggeligt og rart at møde op – og det er her, du kommer ind i billedet!

Dine opgaver i Checkpoint er:

 • Test og en-til-en rådgivning af LGBT+ personer for hiv, syfilis og hepatitis C.
 • Test og rådgivning af 15-29-årige uanset køn og seksualitet for klamydia og gonorré
 • Opsøgende test og rådgivning på steder hvor LGBT+ personer og unge i alderen 15-29 år mødes
 • At være med til at præge kvalitetssikringen og udviklingen i Checkpoint
 • At deltage i personalemøder, hvor vi sammen bliver klogere

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er god i samtalen og formår at skabe et trygt rum for brugerne i Checkpoint
 • Har et vist kendskab til LGBT+ miljøet, evt. med levede erfaringer som LGBT+ person og/eller har minoritetsetnisk baggrund eller minoritetsforståelse
 • Har sundhedsinteresse, evt. som studerende eller som uddannet sundhedsperson. Dette er ikke et krav, da vi lægger vægt på, at du har kompetencer inden for rådgivning og samtale
 • Har kendskab til – eller interesse for – hiv og sexsygdomme
 • Er struktureret, har et godt overblik og et personligt overskud
 • Behersker dansk, engelsk og gerne flere sprog som arbejdssprog

Stillingen er oplagt som studiejob da dine vagter i Checkpoint er mandage, tirsdage og onsdage fra kl. 15:45-20:00. Vi forventer, at du kan tage fire vagter om måneden. Stillingen er aflønnet.

Arbejdsstedet bliver med udgangspunkt i Checkpoints lokaler i Vestergade 18E i centrum af København. Stillingen er fra 1. september 2023. Du vil indgå i et oplæringsforløb med løbende sparring og supervision.

I Checkpoint fejrer vi mangfoldighed og sikrer, at alle medarbejdere føler sig værdsat og inkluderet. Vi har et dynamisk og støttende arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at lære, vokse og udvikle sig

Du kan læse mere om os her: www.aidsfondet.dk/checkpoint

Ansøgning:

Ansøgning og CV sendes pr. e-mail til job@aidsfondet.dk senest den 21. august kl. 12.00. 

Vi afholder ansættelsessamtaler den 24. august fra kl. 14:00.

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte klinikansvarlig Ditte Holst på tlf. 88 33 56 18.

Vi opfordrer alle uanset hivstatus, seksuel orientering, kønsidentitet, hudfarve, religion, politisk overbevisning, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.