Checkpoint i Odense søger timelønnede testere og rådgivere

Checkpoint er AIDS-Fondets forebyggelses-, test- og rådgivningstilbud med lokationer i hele landet. Vi har været i Odense i mere end 10 år, og fra at være et tilbud der testede transpersoner og mænd, der har sex med mænd for hiv, er vi nu et højt specialiseret sundhedstilbud for særlige målgrupper.

Vi fokuserer på koblingen mellem seksuel og mental sundhed og er et lavtærskeltilbud i øjenhøjde med brugeren.

I Checkpoint tilbyder vi test og rådgivning i trygge rammer, hvor brugeren kan blive testet for hiv, syfilis, hepatitis C, klamydia og gonorré. Medarbejdergruppen består af sundhedsfaglige studerende som læger, sygeplejersker og jordemødre, men også akademikere, socialrådgivere, psykoterapeuter og kliniske sexologer.

Dine opgaver:

 • Test og rådgivning af LGBT+ personer
 • Test og rådgivning af personer berørt af hiv
 • Test og rådgivning af 15-29-årige uanset køn og seksualitet for klamydia og gonorré
 • Muligvis opsøgende test og rådgivning på steder hvor LGBT+ personer og unge i alderen 15-29 år mødes
 • Være med til at præge kvalitetssikringen og udviklingen i Checkpoint
 • Deltage i personalemøder

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er god i samtalen og formår at skabe et trygt rum for brugerne i Checkpoint
 • Har et vist kendskab til LGBT+ miljøet, evt. med levede erfaringer som LGBT+ person og/eller har minoritetsetnisk baggrund eller minoritetsforståelse
 • Har sundhedsinteresse, evt. som studerende eller som uddannet sundhedsperson. Dette er ikke et krav, da vi lægger vægt på at du har kompetencer inden for rådgivning og samtale
 • Har kendskab til – eller interesse for – hiv og andre sexsygdomme
 • Er struktureret, har et godt overblik og et personligt overskud
 • Behersker dansk, engelsk og gerne flere sprog som arbejdssprog

Dine vagter i Checkpoint er mandage og tirsdage fra kl. 15:45-18:45. Vi forventer at du kan tage fire vagter om måneden. Stillingen er aflønnet.

Arbejdsstedet bliver med udgangspunkt i Checkpoints lokaler i Jernbanegade 16, som vi deler med Odense Kommunes Klinik for Seksuel Sundhed. Stillingen er fra ultimo februar 2023. Du vil indgå i et oplæringsforløb med løbende sparring og supervision.

Inklusion og normkritik er en del af Checkpoints dna. Du kan derfor forvente en arbejdsplads med højt til loftet og frihed under ansvar. Du kommer til at arbejde i et miljø præget af god trivsel og godt humør, en uformel omgangstone og stor professionalisme i relation til kernemålgrupper og vision.

Du kan læse mere om os her: www.aidsfondet.dk/checkpoint

Ansøgning:

Ansøgning og CV sendes pr. e-mail til job@aidsfondet.dk senest søndag den 5. februar 2023.

Vi afholder ansættelsessamtaler fredag d. 10. februar fra kl. 10:00.

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte forebyggelseschef Thomas Hübertz på tlf. 88 33 56 60.

Vi opfordrer alle uanset hivstatus, seksuel orientering, kønsidentitet, hudfarve, religion, politisk overbevisning, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.