AIDS-Fondet søger studerende til stilling som frivilligkoordinator

Kan du engagere frivillige i kampen for seksuel sundhed og imod stigmatisering og diskrimination af mennesker, der lever med hiv? Vi leder efter dig, der brænder for frivillighed og for det engagement og aktivisme, som frivillige bringer.  

Du skal sammen med vores frivilligkoordinator i Aarhus lede og udvikle gruppen af vores community ambassadører. Gruppen laver udadvendte aktiviteter, der oplyser om seksuel sundhed og om vores klinik for test og rådgivning Checkpoint. 

Derudover skal du være med til at udvikle et helt nye fortællekorps, der skal rundt i landet og fortælle om den danske hiv-historie og de kæmpe medicinske fremskridt, der har forvandlet hiv til en kronisk diagnose i stedet for en dødsdom. 

Vi leder efter dig, der vil og kan:

 • Rekruttere og onboarde frivillige
 • Være med til at udvikle
 • Udvikle frivilligaktiviteter sammen med de frivillige og har fornemmelse for hvad de kan, vil og ønsker
 • Sikre tæt koordinering mellem frivillige og sekretariat
 • Facilitere udviklingen af et fælles oplæg, de frivillige fortællere kan holde

Vi forestiller os, at du:

 • Har erfaring med frivilligledelse, enten frivilligt eller lønnet
 • Har god forståelse for mundtlig formidling og kommunikation
 • Er struktureret og selvstændig
 • Har fornemmelse for, hvordan projekter fungerer og hvordan de skal ledes
 • Er god til at inddrage, facilitere og sige ja til andres ideer
 • Ikke er bange for at være praktisk og tage fat
 • Har minimum et år tilbage af din uddannelse

Stillingen er placeret i kommunikations- og fundraisingafdelingen. Vi er et lille team, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden. Vi kan lide vilde og sprudlende ideer og vil gerne udfordres, når vi tænker for konventionelt.

Arbejdsstedet er Vestergade 18E, 1456 København i det centrale København tæt på Rådhuspladsen. Stillingen er på 10 timer om ugen.

Ansøgningsproces:

Send din ansøgning og CV til job@aidsfondet.dk senest onsdag d. 14. august 2024.

Vi forventer at holde samtaler ugen efter og start så hurtigt som muligt.

Vil du vide mere:

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og fundraisingchef Stine Bang på tlf. 88 33 56 80 (efter den 4. august.)

Som en del af AIDS-Fondets strategi, rekrutterer vi blindt for at modarbejde ubevidste bias. Det betyder, at dine identitetsmarkører som navn, alder, køn, mv. vil blive fjernet fra dit CV og din ansøgning af AIDS-Fondets HR-medarbejder. Ansættelsesudvalget vil derfor modtage din ansøgning og CV i en så anonymiseret form som muligt.  

Vi opfordrer alle uanset hivstatus, seksuel orientering, kønsidentitet, hudfarve, religion, politisk overbevisning, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.  

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om AIDS-Fondet:

AIDS-Fondet opstod ud af hiv-aids-krisen i 80’erne og siden da har vi specialiseret os og lært af vores erfaringer med at kæmpe for seksuel sundhed for alle. Vi arbejder både nationalt og internationalt for en verden uden hiv og aids og en verden, hvor alle har mulighed for at have lystfyldte og sikre seksuelle oplevelser, fri for tvang, diskrimination og vold uanset hiv-status, køn og seksualitet.