AIDS-Fondet søger en psykosocial rådgiver til København

Er du engageret og udviklingsorienteret og trives du i blandt dygtige kollegaer, så er stillingen i vores Checkpoint klinik måske noget for dig? 

Checkpoint er en del af AIDS-Fondet og har i mere end 12 år eksisteret som et forebyggelses-, test- og rådgivningstilbud for LGBT+ personer, personer der lever med hiv og unge mellem 15 og 29 år.

I Checkpoint arbejder vi med seksuel og mental sundhed og tilbyder et fortroligt lavtærskeltilbud i øjenhøjde med brugeren.  Vi tester for hiv, syfilis, hepatitis C, klamydia og gonorré og behandler sexsygdomme. Derudover har vi en PrEP-klinik i samarbejde med Hvidovre Hospital og arbejder på at udvide dette tilbud til alle regioner.

Vi søger en ny kollega, som sammen med resten af afdelingen i Checkpoint, skal være med til at udvikle og kvalitetssikre tilbuddet. Derudover vil der være driftsmæssige opgaver som telefonrådgivning, test og rådgivning samt forskellige administrative opgaver.

Du vil blive en del af vores nationale afdeling, der består af læger, sygeplejersker, akademikere, jordemødre, socialrådgivere, psykoterapeuter og kliniske sexologer.

Dit primære arbejdsområde vil være:
  • Terapeutiske og rådgivningsforløb
  • Test og rådgivning
Vi forventer, at du:
  • har en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse fra et godkendt institut samt erfaring med terapeutiske og rådgivningsforløb
  • har en sundhedsfaglig uddannelse eller anden relevant sundhedsfaglig erfaring eller viden
  • har kendskab til hiv, sexsygdomme og hepatitis eller har en interesse for området
  • er struktureret, har et stort overblik og et personligt overskud
  • behersker dansk og engelsk som arbejdssprog
  • er relations- og netværksskabende i forhold dine samarbejdspartnere
  • har indgående kendskab og stor lyst til at arbejde med vores målgrupper

 

Mangfoldighed og normkritik er en del af AIDS-Fondets dna – vi arbejder både nationalt og internationalt. Du kan derfor forvente en arbejdsplads med højt til loftet og stor frihedsgrad under ansvar. Du kommer til at arbejde i et miljø præget af godt humør, en uformel omgangstone og samtidig stor professionalisme og seriøsitet i relation til vores kernemålgrupper og vision. Vi tilbyder ordnede forhold i form af overenskomst og pension.

Din arbejdsplads vil være i vores lokaler i hjertet af København: Vestergade 18E, 1456 København K.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen og indbefatter aften- og weekendarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning og CV sendes pr. e-mail til job@aidsfondet.dk senest den 17. juni 2022 kl. 12.00.

Vi forventer af afholde første runde ansættelsessamtaler den 23. juni 2022 og anden runde samtaler den 28. juni 2022. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. august 2022.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte chef for National afdeling Lotte Kehlet på: lotte@aidsfondet.dk eller på telefon: +45 88 33 56 51

Du kan læse mere om os på www:aidsfondet.dk/checkpoint

Vi opfordrer alle uanset hivstatus, seksuel orientering, kønsidentitet, race, hudfarve, religion, politisk overbevisning, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse til at søge.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning