Soroptimisterne

14. september 2017 blev der afholdt Charity Event for En Generation Uden Hiv på Kurhotel Skodsborg, hvor blandt andet H.K.H. Prinsesse Marie, udviklingsminister Ulla Tørnæs og AIDS-Fondets præsident Susse Wold deltog.

Tilmeld din soroptimistklub til World AIDS Day 2017 og støt En Generation Uden Hiv i Etiopien.

Kære Soroptimister i Danmark

Den 1. december er World AIDS Day.

AIDS-Fondet håber, at din lokale soroptimist-klub vil markere World AIDS Day 2017 sammen med AIDS-Fondet, ved at sælge røde sløjfer og andet merchandise til fordel for AIDS-Fondet i din by.

Din klubs bidrag gør en forskel! I er med til at støtte sårbare mennesker. I er med til at få hiv og aids på dagsordenen og I er med i jagten på en aids-vaccine.

En Generation Uden Hiv

Som noget nyt, vil jeres lokale klubs bidrag på World AIDS Day gå direkte til vores projekt ”En Generation Uden Hiv” i Etiopien. Her lever mere end 100.000 børn med hiv. Hver fjerde barn, der bliver født af en hiv-positiv mor, bliver smittet ved fødslen. Det sker på trods af, at smitten sagtens kan forhindres.

I kan læse meget mere om projektet her

Vi er taknemmelige for alle de år, hvor Soroptimisterne har støttet AIDS-Fondet og håber af hjertet, at I har lyst til at markere World AIDS Day 2017 sammen med os og være med til at skabe en generation af børn uden hiv i Etiopien

Tilmelding

Tilmeld din klub til World AIDS Day 2017.

Send en mail til elizabeth@aidsfondet.dk med følgende information:

Klubnavn:

Kontaktpersons adresse, mail & telefonnummer.

Bestillingsliste

Du vil pr. mail modtage en bestillingsliste fra AIDS-Fondet. Her kan du krydse af hvilke og hvor meget merchandise din klub vil sælge i anledningen af World AIDS Day.

Pakken

I vil i god tid modtage en pakke fra AIDS-Fondet med merchandise. Samt en returseddel, som I kan anvende, når I sender overskydende materiale retur til AIDS-Fondet.

Pressemeddelelse

2 uger før World AIDS Day vil I modtage en pressemeddelelse, hvor I kan indsætte klubbens navn og sende til lokalpressen.

AIDS-Fondet bankkonto og oplysninger

Jeres indsamlede beløb fra World AIDS Day 2017 kan indsættes på AIDS-Fondets konto i på AIDS-Fondets konto i Sydbank:

Kontonummer 7040 2019049.

Husk at skrive hvilken klub pengene kommer fra, samt teksten WAD2017

AIDS-Fondet arbejder for en verden uden aids.

For AIDS-Fondet er en verden uden aids et sted, hvor:

  • Mennesker, som lever med hiv eller er berørt af hiv kan leve uden diskrimination og fordomme, uden krænkelse af deres rettigheder og med de bedst tænkelige muligheder for at leve et sundt og godt liv.
  • Alle – uanset køn, seksuel orientering, social status, handicap, kønsidentitet, stofbrug, beskæftigelse, politisk anskuelse, tro eller religion og/eller migrantstatus - har fri og lige adgang til den nyeste og bedste hiv-forebyggelse, hiv-behandling samt seksuel sundhed jf. WHO, som forudsætning for en verden uden aids.
  • Alle kender deres hiv-status og kan handle derefter.

Hiv og aids i tal:

• Mere end 36 millioner mennesker lever med hiv i verden

• Kun 17 millioner mennesker har adgang til medicin

• Over 500 børn bliver født med hiv om dagen

• 1.8 millioner mennesker blev smittet med hiv i 2016

• 1 million mennesker døde af aids i 2016

• 78 millioner mennesker er blevet smittet med hiv siden epidemiens start

• 35 millioner mennesker er døde af aids siden epidemiens start