Frivillige København

I København kan du være frivillige på følgende områder/projekter:

MSM-frivillige

Distribution, forsendelse og uddeling af kondomer og oplysning om sikker sex på steder, klubber, saunaer og barer i København, nogle steder på Sjælland og Odense, for mænd der har sex med mænd. Alle tager altid godt imod vores frivillige, da vi har et godt samarbejder med LGBT miljøet.
Du indgår i en gruppe der mødes løbende og får info, pakker kampagner, undervisning i HIV-basis og kan deltage i AIDS-fondets andre tilbud, opgaver og udvalg.

Kontaktpersin:

Normstormerne
Normstormerne er et ung til yngre undervisnings tilbud til de Københavnske folkeskolers 7.-10. klasse. Undervisningen fokuserer på normer, kønsidentitet og seksuel orientering, LGBT*, rettigheder, identitet, diskrimination og mobning.

Kontaktperson:

Eventfrivillige
Som eventfrivillig arbejder du i tæt samarbejde med vores fundraisingteam. Det er frivilligområde i stor udvikling – og dermed har du mulighed for at påvirke hvilke events og aktiviteter vi skal deltage i. Du kan bl.a. være med til at samle penge, hverve medlemmer og sælge kampagne-merchandice. Du kan f.eks. tage med os på Roskilde festival, sælge sløjfer på World AIDS Day, tage ud i Københavns natteliv og sælge tattoes - kun teamets og frivilliggruppens fantasi sætter grænser! Vigtigst er at du bliver et ansigt for AIDS-Fondets udadtil, og er med til at ’sælge historien’ bag hvad vi laver og hvorfor – dermed medvirker dit bidrag direkte til at vi fortsat kan støtte LGBT’er i Uganda, sexarbejdere i Kenya, samt patientlegater for hiv-smittede i Danmark.
 
Fundraisingchef
 

Frivillig i AIDS-Fondet?

Som frivillig er du med til at kæmpe for AIDS-Fondets mærkesager. Du er med til at nedbryde fordomme om køn, sex, seksualitet og hiv-status samt kæmpe for mangfoldighed, lighed i sundhed og rettigheder.

BLIV FRIVILLIG!

 

Vi håber at høre fra dig!