Frivillige Aarhus

I Aarhus kan du være frivillig på følgende områder/projekter:


Normstormerne
Normstormerne er et ung til yngre undervisningstilbud til de århusianske folkeskolers 7.-10. klasse. Undervisningen fokuserer på normer, kønsidentitet og seksuel orientering, LGBT*, rettigheder, identitet, diskrimination og mobning.

Kontaktperson:  


MSM frivillige

Fordeling af kondomer og oplysning om sikker sex på steder, klubber, saunaer og barer i Vestdanmark for mænd der har sex med mænd.

Kontaktperson:

Café-gruppen
Café-gruppen er en gruppe af frivillige der står for Fællesspisning, Fredagsbar og andre aktiviteter i Café Lone. De frivillige står for indkøb, madlavning og borddækning, og ikke mindst for at gæsterne føler sig godt tilpas når de besøger caféen.
(Pt mangler vi ikke frivillige i Café-gruppen)

Kontaktperson: Kirsten Sattrup 

Eventfrivillige
Som eventfrivillig kan du bl.a. være med til at samle penge, hverve medlemmer og sælge kampagne-merchandice. Du kan f.eks. tage med os på Roskilde festival, sælge sløjfer på World AIDS Day, tage ud i Københavns natteliv og sælge tattoes - kun teamets og frivilliggruppens fantasi sætter grænser! Vigtigst er at du bliver et ansigt for AIDS-Fondets udadtil, og er med til at ’sælge historien’ bag hvad vi laver og hvorfor – dermed medvirker dit bidrag direkte til at vi fortsat kan støtte LGBT’er i Uganda, sexarbejdere i Kenya, samt patientlegater for hiv-smittede i Danmark.
 
Kontaktperson: Malin Dorph Reit 

Frivillig i AIDS-Fondet?

Som frivillig er du med til at kæmpe for AIDS-Fondets mærkesager. Du er med til at nedbryde fordomme om køn, sex, seksualitet og hiv-status samt kæmpe for mangfoldighed, lighed i sundhed og rettigheder.

BLIV FRIVILLIG!

 

Vi håber at høre fra dig!