AIDS-Fondet søger international konsulent til advocacy og privatsektorsamarbejder

Hiv/aids er fortsat en meget stor udfordring, ikke mindst i Afrika, hvor det rammer de mest marginaliserede og sårbare befolkningsgrupper. AIDS-Fondets søger en kollega, som  deler vores brændende ambition om en verden uden hiv og aids og som via målrettede advocacy-indsatser, relationsopbygning og samarbejde med nationale og internationale partnere formår at engagere politikere, embedsværk, virksomheder og andre interessenter i vores sag. 

Du bliver en del af et sjovt og ambitiøst internationalt team, som består af fem medarbejdere og en student. Afdelingen arbejder primært på tre fronter:

 1. Program- og projektarbejde i Afrika
 2. Advocacy-arbejde for AIDS-Fondets sag
 3. Udvikling af og fundraising til nye projekter, herunder initiativer rettet mod den private sektor. Som udgangspunkt vil dit primære fokus være på advocacy-arbejde, fundraising og opdyrkning af virksomhedspartnerskaber.

 

Den ideelle kandidat til stillingen: 

 • Har flair for politisk kommunikation og erfaring med at lave målrettede og slagkraftige advocacy- indsatser bygget på solid evidens
 • Er god til at udvikle og gennemføre større og mindre events med henblik på at skabe opmærksomhed omkring og opbakning til sagen
 • Er god til at skabe nye samarbejdsrelationer og vedligeholde eksisterende, herunder med vores internationale samarbejdspartnere
 • Har erfaring med politisk arbejde og har et solidt netværk på Christiansborg, i embedsværket, blandt civilsamfundsaktører og øvrige interessenter
 • Kan se sig selv som bindeled for samarbejde mellem kolleger, globale partnere, danske civilsamfundsorganisationer mv.
 • Har erfaring med at opdyrke og implementere virksomhedspartnerskaber og har et relevant netværk at byde ind med
 • Er analytisk og strategisk i sin tilgang og en erfaren projektleder
 • Har erfaring med fondsansøgninger og med udvikling og implementering af strategiske samarbejdsaftaler 
 • Arbejder rettighedsbaseret og har indsigt i menneskerettigheder, LGBT+ og global sundhed
 • Har en kandidatgrad fra relevant uddannelse 
 • Har stærke interkulturelle kompetencer og samarbejdsevner og forstår at sætte sig igennem, når det kræves. 

 

Mangfoldighed og normkritik er en del af AIDS-Fondets dna, både nationalt og internationalt. Du kan derfor forvente en arbejdsplads med højt til loftet og stor frihedsgrad under ansvar. Du kommer til at arbejde i et miljø præget af godt humør, en uformel omgangstone og samtidig stor professionalisme og seriøsitet i relation til vores kernemålgrupper og vision. Vi tilbyder ordnede forhold i form af overenskomst og pension.

Tiltrædelse snarest muligt. Der må forventes 4-6 ugers rejseaktivitet årligt. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Ansøgningsfrist er 3. december 2019. De første samtaler forventes afholdt d. 9. og 10. december. Anden runde samtaler forventes afholdt d. 12. december 2019. 

Ansøgning, eksamenspapirer og cv sendes til

Spørgsmål kan rettes til AIDS-Fondets internationale chef, Line Brøgger Kjærgaard, / +45 61718027

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om tilgængelighed
AIDS-Fondet ligger i en brostensbelagt baggård, hvor der efter aftale kan arrangeres adgang for bil med handicapparkeringsskilt. Bygningen har elevator, som kan anvendes med et nøglekort. Dette skal helst arrangeres på forhånd eller ved ankomst. I lokalerne er der kørestolsadgang til toilet.