World AIDS Day 2017

08. November 2017
Her kan du se vores forskellige arrangementer til World AIDS Day i dagene omkring den 1. December 2017.

World AIDS Day-auktionen:

Den 23. november går den store World AIDS Day Auktion i gang på lauritz.com. Her kan man støtte en god sag, ved at købe julegaver, lækre ting til hjemmet eller oplevelser og forkælelse til sig selv og den man elsker. 

Julekoncert i Trinitatis kirke:

Søndag den 26. november indbyder vi for 19. år i træk til julekoncert til fordel for vores arbejde. I skæret af de mange levende lys præsenteres et program med nogle af julens smukkeste melodier - fællessang og solistiske indslag. Fantastiske Jens-Christian Wandt står for programmet.

Drag Bingo i Politikens Hus

AIDS-Fondet inviterer den 27. november til Drag Bingo i samarbejde med Vesterbro Drag Udlejningsservice og Politikens Hus. Hvis du aldrig har prøvet Drag Bingo før, er dette en oplagt mulighed for at få en fantastisk og unik oplevelse ud over det sædvanlige! Der er to runder, kl. 17.00 og kl. 20.00. 

Lys på Gammeltorv:

Ved World AIDS Day, tænker de fleste nok på de 2000 blafrende mindelys for mennesker, som er døde af aids. Lysene bryder december mørket og bader Gammeltorv i hjertet af København i et gyldent skær. Lysene tændes den 1. december kl. 15.00 og vil brænde frem til kl. 19.30. Det er AIDS-Fondet sammen med Positivgruppen, som er en forening for hiv-smittede, der står for arrangementet. 

Kafe Knud:

I Kafe Knud markeres fredag den 1. december med en dag fyldt med forskellige indslag med underholdning, taler, højt humør og ikke mindst lidt at varme sig på. blandt andet lægger Rødovrerevyen vejen forbi kl. 18.00. Så kig forbi, kafeen er åben fra kl. 14.00-22.00. Læs hele programmet her.

Walk AIDS Day i Aarhus

Kl. 15:00 åbner Cafe Lone med Glögg og hjemmelavede æbleskiver for alle frivillige og venner af huset. Cafe Lone, Østergade 9, 4. sal, Aarhus C.

Kl. 17:00 går vi i fælles optog med frivillige fra Læger uden Grænser til vores Walk On AIDS, vi mødes ved Bispetorv kl. 17 og der vil være kaffe til at varme sig på til alle fremmødte.

Kl. 18:00 er Cafe Lone vært for en omgang World AIDS Day suppe 

Kl. 19:00 viser vi i samarbejde med PROUD Filmfestival filmen Mappelthorpe: Look at the Pictures gratis i den Store Sal på Dokk1.


Efter filmen giver vi en kop kaffe og giver alle mulighed for at prøve AIDS-Fondets nye spil HIV fordommene frem – AIDS-Fondets HIV og LGBT+spil ved cafeen i Dokk1

World AIDS Day i Odense

I Odense markerer vi World AIDS Day sammen med organisationen Lambda og MIX LGBT Film Festival. Læs hele programmet her.