Checkpoint Test er tilbage fra sommerferie

27. Juni 2018
AIDS-Fondets Checkpoint testklinikker i Odense, København og Aarhus er tilbage fra sommerferie. Men vidste du, at tilbuddet om test i åbningstiden faktisk kun er én blandt flere muligheder? Du kan nemlig også blive testet i nattelivet, og i særlige tilfælde kan du bestille tid til test uden for vores normale åbningstider. Og under #CPHPRIDE har vi flere onsite-testløsninger.
Tilbuddet om test i åbningstiden er faktisk kun er én blandt flere muligheder? Du kan nemlig også blive testet i nattelivet, og i særlige tilfælde kan du bestille tid til test uden for vores normale åbningstider.
 
Ud over at teste for hiv i vores Checkpoint testklinikker i Aarhus, Odense og København tager vores testere også ofte ud i nattelivet og tilbyder at teste for hiv, syfilis og hepatitis B. I starten af juni var vi for eksempel på besøg hos Scandinavian Leather Men i København.
 
”Når vi tilbyder on-site test på de steder, hvor mænd, som har sex med mænd mødes, er det for at gøre muligheden for at lade sig teste for hiv så tilgængelig som muligt”, siger Thomas Haansbæk, der er projektleder for Checkpoint Test hos AIDS-Fondet.
 
”Vores opsøgende test-indsats giver os muligheden for at nå ud til den del af målgruppen, som ikke har mulighed for at møde op i vores lokaler i åbningstiden,” siger Thomas Haansbæk.
 
De næste par måneder er der mulighed for at støde på vores testere de følgende steder:
  • Torsdag den 16. august 2018, kl. 16:00-18:00: Københavns Rådhusplads (Ifm. Copenhagen Pride)
  • Fredag den 17. august 2018, kl. 16:00-18:00: Københavns Rådhusplads (Ifm. Copenhagen Pride)
  • Lørdag den 25. august 2018, kl. 22:00-24:00: SLM København
  • Lørdag den 8. september 2018, kl. 22:00-24:00: SLM København
 
Du kan altid ringe til os og høre nærmere på tlf. 33 91 11 19.
 
Ellers kan du læse mere om Checkpoints tilbud på hivtest.dk