Få hjælp ud af chemsex

SAMMENKOGT - MAD MED MERE  er et tilbud til dig, hvor vi støtter hinanden til en hverdag uden chemsex.

Vi mødes hver 14. dag i vores lokaler i indre by. Vi laver mad sammen og taler om løst og fast. Vi tager udgangspunkt i et nyt tema hver gang med det overordnede formål at støtte hinanden i en hverdag uden chems. 

Det handler om at opbygge nye netværk uden for chemsex-miljøet. Det handler om nye venskaber. Og så handler det om mad.

Behovene for samtale og socialt samvær er forskellige – ligesom grundene til, at chemsex tager overhånd er forskellige. Derfor synes jeg, vi skal tage en snak, hvis du er interesseret. Så kan vi tage udgangspunkt i dine behov.

Det er min erfaring, at chemsex både kan være udfordringen i sig selv – men det kan også for mange have været en behandling af et andet, underliggende problem. Det er vigtigt, at vi får talt lidt sammen om det, inden du kan blive en del af gruppen. 

 

Kontakt os hvis du vil vide mre

Hvis du er interesseret i at høre mere om "Sammenkogt - Mad med mere" skal du blot udfylde formularen under, så kontakter vores rådgiver Tonny dig. 

 

Sammenkogt - Mad med mere er en del af et specialiseret behandlingsforløb af afhængighed af chemsex. Tonny Bønløkke Hertz er psykosocial rådgiver med speciale i chemsex-afhængighed hos Checkpoint, som er en del af AIDS-Fondet.