Checkpoint og Covid-19

Checkpoints forholdsregler i forhold til Corona

Checkpoint følger naturligvis myndighedernes anbefalinger i forhold til at begrænse smitte med coronavirus (covid-19).

Der vil ikke være for mange i vores lokaler

For at sikre, at der ikke er for mange personer i vores lokaler, kan man kun få en test ved at booke en tid. Det kan du gøre her:

 

BOOK TID TIL TEST

 

Derfor er det også vigtigt, at du kommer til tiden – ikke før eller senere. Kommer du inden din tid, vil vi bede dig om at vente uden for, ind til det bliver din tur.

Vi holder særlig god hygiejne

Vi er altid opmærksomme på hygiejnen i Checkpoint, og særligt i denne tid. Der vil være personale, der guider dig og mulighed for at vaske og afspritte hænder. Personalet sikrer løbende rengøring af alle rum.

Rådgivning

Samtale og rådgivning vil foregå med to meters afstand. Test for hiv og syfilis vil foregå siddende med siden til rådgiveren og ansigtet væk. På den måde minimeres smitterisikoen. Test og rådgivning holdes under 15 minutter. Har du behov for mere rådgivning, er du meget velkommen til at ringe eller chatte med os.

Har du symptomer på sygdom

Oplever du feber, træthed, hoste eller andre symptomer på sygdom, vil vi bede dig om ikke at komme i Checkpoint. Kontakt venligst din egen læge telefonisk i stedet.

Vi er klar på telefonen

Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl. 10 - 15, hvis du har spørgsmål om hiv og sexsygdomme. Du kan ringe på 33 91 11 19.

Du kan læse mere om Sundhedsstyrelsens retningslinjer på
 

sundhedsstyrelsen.dk