HPV-vaccination til 12-årige drenge er godt – men lad os nu få mest forebyggelse for pengene

Regeringen meldte den 28. august 2018 ud, at man på finansloven for 2019 har i sinde at afsætte midler til at vaccinere drenge på 12 år mod HPV-virus. Udvidelsen af det eksisterende tilbud er kærkomment, men den hellige gral er langt fra velforvaret, mener AIDS-Fondet, som lige nu står i spidsen for den hidtil eneste HPV-vaccinationsordning til drenge.

AIDS-Fondet mener: Myterne om hiv har længe overdøvet forskningen. Det skal være slut nu

Den velbehandlede, hiv-positive person kan ikke smitte. Ikke engang ved ubeskyttet sex.

AIDS-Fondet: Bloddonation for mænd som er til mænd en sejr, der ikke bør undervurderes

At mænd, som har sex med mænd, ikke har måttet donere blod har sin berettigelse i en helt anden virkelighed end den, vi lever i i dag. Derfor er det kærkomment og på tide, at der nu tegner sig et flertal for en opblødning af den gældende lovgivning, sig Andreas Gylling Æbelø.

Checkpoint Test er tilbage fra sommerferie

AIDS-Fondets Checkpoint testklinikker i Odense, København og Aarhus er tilbage fra sommerferie. Men vidste du, at tilbuddet om test i åbningstiden faktisk kun er én blandt flere muligheder? Du kan nemlig også blive testet i nattelivet, og i særlige tilfælde kan du bestille tid til test uden for vores normale åbningstider. Og under #CPHPRIDE har vi flere onsite-testløsninger.

Danmark fortsætter jagten på hiv-vaccine

Den danske regering fortsætter sin støtte til Det Internationale AIDS-vaccine Initiativ (IAVI). En vaccine mod hiv er en instrumental del af visionen om at udrydde aids før 2030, understreger Ulla Tørnæs, Minister for Udviklingssamarbejde.

Giv et enkelt bidrag

Når du støtter AIDS-Fondet, hjælper du os med at arbejde for en verden uden hiv.

Det gik jeres støtte til

LIVET MED HIV - LIGE SÅ DRAMATISK SOM DIT

I anledning af World AIDS Day vil AIDS-Fondet skabe et nyt og mere tidssvarende billede af livet med hiv. Et billede af et liv og en hverdag, som lige så vel kunne være dit liv og din hverdag. Hvorfor der er brug for et nyt billede af hiv? Det kan du læse mere om her. Og nu du er i gang, så glem ikke at se vores tre højdramatiske kampagnefilm!

Det er blevet lidt lettere af testamentere

Checkpoint tilbyder nu gratis HPV-vaccination til drenge, der er til drenge

I samarbejde med Sundhedsstyrelsen indfører AIDS-Fondets Checkpoints nu et midlertidigt tilbud om gratis HPV-vaccination til drenge og unge mænd, der er til drenge/mænd. Vaccinen forebygger HPV-infektion og beskytter dermed godt mod analkræft.