Anonym telefonisk rådgivning

33 91 11 19

Hverdage kl. 10- 14

.

Træk dit bidrag fra i skat

Du kan få skattefradrag, når du støtter AIDS-Fondet og andre velgørende organisationer.

Fradragsregler for private

  • Du kan fratrække op til 15.000 kr. i alt, når du giver bidrag til AIDS-Fondet og andre velgørende organisationer uanset formål. Fradraget gælder hver person i husstanden. (Ligningsloven § 8A)
  • Der findes særlige fradragsmuligheder for 10 årige Gavebreve. (Ligningsloven § 12). .Kontakt os, hvis du er interesseret.
  • Det er AIDS-Fondet, der indberetter bidragene til SKAT. Derfor er det nødvendigt for os at have CPR eller CVR-nummer. Har vi disse oplysninger sker indberetningen automatisk. Ønsker du ikke dine donationer opgivet til SKAT, skal du oplyse det.

Fradragsregler for virksomheder

  • Virksomheder kan fratrække op til 15.000 kr. i alt, når der gives bidrag til AIDS-Fondet og andre velgørende organisationer uanset formål. (Ligningslovens § 8 A)
  • Sponsorater kan være fuldt fradragsberettigede, da det kan trækkes fra som markedsføringsudgift. Sponsoratet skal have en markedsføringsværdi – altså være synlig over for tredje part. Det er op til den enkelte virksomhed i samråd med egen revisor at vurdere om beløbet kan fratrækkes som en driftsomkostning, f.eks. reklameudgift. (Skatteloven § 6).

Relaterede emner

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.