Anonym telefonisk rådgivning

33 91 11 19

Hverdage kl. 10- 14

.

Støt som virksomhed

Virksomheder, der støtter AIDS-Fondet, tør tage stilling, og de ved, at det er det lange seje træk, der skal til for at udrydde aids i verden.

I dag forventer både medarbejdere, ledelse, bestyrelse og kunder, at virksomheder har en tydelig profil, der viser, at virksomheden tager socialt ansvar.

AIDS-Fondet har god erfaring med at indgå partnerskaber, der både udvikler og styrker virksomheders CSR-profiler, og som samtidig styrker virksomhedernes forretning og værdier.

Der er mange muligheder for samarbejde, og det er vigtigt, at partnerskaberne udvikles i tæt dialog, så fælles ønsker om indhold, omfang og varighed efterleves, og både virksomhed og AIDS-Fondet får noget ud af samarbejdet.

Der er mange former for samarbejde

AIDS-Fondet indgår i mange typer samarbejder med virksomheder. Nedenfor et nævnt nogle typiske eksempler, men kontakt os endelig, hvis du har en god idé.

  • Salg af produkter
  • In-kind donationer
  • Kampagnepartnere

Da AIDS-Fondet er godkendt som forskningsstøttende organisation kan aktieselskaber og anpartsselskaber opnå ligningsmæssigt fradrag for hele det beløb, virksomheden støtter med.

Relaterede emner

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.