Anonym telefonisk rådgivning

33 91 11 19

Hverdage kl. 10- 14

.

Kys Hiv - Kys fordommene farvel

Hvert år konkurrerer unge frivillige om at sælge "kys" (vandfaste tatoveringer) til fordel for børn og unge, der lever med hiv. I 2016 indtager Kys Hiv landet hele april måned.

Kys Hiv kampagnen indtager i april måned landets gader og stræder, med hjælp fra unge frivillige i hele Danmark. Kys Hiv vil skabe en generation uden fordomme om hiv! Hiv er nemlig ikke længere en sygdom man dør af, men en sygdom man lever med. En af de største udfordringer ved at have hiv i 2016, er de fordomme man møder hver dag. – Vi har derfor brug for dig!

I 2016 går støtten til AIDS-Fondets arbejde med at støtte børn og unge, der lever med hiv - både nationalt og internationalt. Tidligere hed Kys Hiv; "Humor mod AIDS", som blandt andet støttede projektet En Generation Uden Hiv og Ungegruppen for hiv-smittede.

Hjælp os med at kysse fordommene farvel. Tilmeld dig som frivillig til Kys Hiv her

Relaterede emner

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.