Anonym telefonisk rådgivning

33 91 11 19

Hverdage kl. 10- 14

.

Fundraising

En stor del af AIDS-Fondets indtægter kommer fra private, virksomheder og fonde.

AIDS-Fondet arbejder både for offentlige og private midler. Offentlige midler går primært til forebyggelse og rådgivning. Det er dog langt fra nok til at dække behovet til for eksempel støtte til hiv-smittede, der har det særligt svært, til forskning og til kampagner for at komme fordomme om hiv og hiv-smittede til livs. Fundraising er derfor en vigtig del af AIDS-Fondets arbejde.

Humor mod Aids er AIDS-Fondets årlige kampagne, der i den første uge i april samler ind til unge hiv-smittede. Det er primært gymnasieelever landet over, der udgør de frivillige i kampagnen. Foto: Stine Ludvigsen

Vores fundraisingaktiviteter er alt fra støtte fra bidragsydere og koncerter til fordel for AIDS-Fondet, til kampagner såsom Humor Mod Aids og samarbejder med virksomheder. Har du en fundraising-idé, hører vi gerne fra dig!

Relaterede emner

Malin Dorph Reit

Direktion

Konstitueret direktør og fundraisingchef

88 33 56 17 malin@aidsfondet.dk

Bliv medlem eller giv et bidrag

Når du støtter AIDS-Fondet, hjælper du os med at arbejde for en verden uden hiv.

Du kan enten støtte med et fast månedligt bidrag eller et enkelt bidrag.

Støt os her

Tak for din støtte!

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.